MERHUM HAYATİ KAVUŞDUYU UNUTMADILAR!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçtiğimiz yıl vefat eden ASKF yönetim kurulu üyesi Hayati Kavuşdu’ya kendi memleketinde vefa örneği sergilendi.

merhum-hayati-kavusduya-vefa-4

 

ASKF Başkanı Nusret Tosun ile futbol il temsilcisi Engin Toku’nun geçtiğimiz aylarda başlattığı ve her ay bir kulübün ev sahipliğinde gerçekleştirilen 9. Amatör Spor Kulüpleri İstişare toplantısı dün gece Bayırköy’de yapıldı.

 

Geceye damgasını vuran olay ise geçtiğimiz yıl vefat eden ASKF yöneticisi merhum Hayati Kavuşdu’ya gösterilen Vefa örneği oldu. Aslen Bayırköy’lü olan merhum Hayati Kavuşdu’nun fotoğraflarından oluşan slayt gösterileri sırasında duygu dolu anlar yaşandı.

merhum-hayati-kavusduya-vefa-3

“EŞİMLE GURUR DUYUYORUM”

Hayati Kavuşdu’nun eşi Filiz Kavuşdu’nun yanı sıra; geceye katılanların da duygulu anlar yaşayarak seyredilen Slayt gösterisinin ardından Filiz Kavuşdu’ya plaketler takdim edildi. Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman ve ASKF Başkanı Nusret Tosun tarafından verilen plaketler karşısında bir kez daha duygulandığı gözlenen Filiz Kavuşdu; “Eşimle gurur duyuyorum, hepinize çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

BilecikSpor ve  Gençlerbirliği Spor kulüplerinde uzun yıllar (2) Numaralı forma ile top oynayan Merhum Hayati Kavuşdu’nun ani ve genç ölümü spor camiasında büyük üzüntü yaratmıştı. Genç yaşta vefat eden merhum Hayati Kavuşdu’ya Allah’tan Rahmet, Ailesine ve Spor Camiasına Baş sağlığı diliyoruz.

merhum-hayati-kavusduya-vefa-1

amator-spor-kulupleri-9-kez-biraraya-geldi-1


İLGİLİ HABER:

MERHUM HAYATİ KAVUŞDUYU UNUTMADILAR!
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin