Başkan Hüseyin Korkman’dan Stadyum İnşaatına tepki

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Memleket Partisi Bilecik İl Başkanı Hüseyin Korkman, Bilecik’te yapımı devam eden “Edebali Stadı” ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz gün Osmaneli ilçe Stadyumu’nda oynanan Bilecikspor – Söğütspor maçı öncesi yapımı halen devam eden Edebali Stadyumu önünde eleştirilerde bulunan Başkan Korkman, “Bilecik’in ayıbı olarak kalmasın bitirin bu stadı” dedi.

Bilecik Milletvekillerine ve diğer siyasi parti il başkanlarına da seslenen Başkan Korkman, açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi:

Memleket Partisi olarak  bir yaramıza daha parmak basıyoruz. Geçenlerde Yenişehir yolu ile ilgili bir açıklamada bulunmuştum. Bilecikspor’un şampiyonluk maçı var, Bilecik Stadı’na geldik görüyoruz ki yıktılar ama yapmadılar. Çünkü öngörüleri yok ne zaman nasıl yapılacağını bilmiyorlar, eksik yapıyorlar, öngörü olmadığı için de bu stat yarım kalmış şekilde duruyor, çalışma yok.

Ne zaman bitirecekler belirsiz, 550 gün yazmışlar. Ne zaman başladı? Ne zaman bitecek? Sayın Vekiller uyumayın Bilecik’in sorunlarına sahip çıkın. Diğer siyasi partiler sizlere de sesleniyorum, İl Başkanları kayıkçı kavgası yapmayın, bu Bilecik stadı yapılmalıdır, Bilecik’in ayıbı olarak kalmasın bitirin bu stadı. Biz Memleket Partisi olarak bütün sorunları biliyoruz, çözümlerini de biliyoruz, bize bırakırsanız hepsini bitireceğimizi söylüyoruz.

[ilgiliMakale icerik_id=”189179″]

Başkan Hüseyin Korkman’dan Stadyum İnşaatına tepki
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

4 Yorum

  1. Son günlerde Bilecik te en güzel siyaseti bu parti yapıyor kendilerini tebrik ediyorum.

    Cevapla
  2. Taktir etmek gerekir ki eminim sandıkta görev verilirO zaman Bilecik e bir umut olursunuz takip ediliyorsunuz..

    Cevapla
  3. Acaba ilimizde standart sahası olup hem ev sahibi ev misafir bölmeli etrafı muhafazalı saha var mı ? Futbolcuların soyunma odası , hakemlerin soyunma odası olan stat ilimizde nerede buna yenileri dahil .Bunlar yen yapılan BİLECİK İSTASYON SAHASI -GÖLPAZARI SAHASI -BAYIRKÖY SAHASI konu stat yapmak olmasın standart olsun bu yazdıklarım şu an eksik olduğundan ilimizde futbola ilgi bu kadar yani bu yeni statlar atıl olur kimse kusura bakmasın suçlu bulmak yerine çözüm gerekir

    Cevapla
  4. sandık müşahidi olacak

    Cevapla
Bizi Takip Edin