Mehmet Nuri Efendi Anaokulu’nda karne heyecanı yaşandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Mehmet Nuri Efendi Anaokulu öğrencileri, karnelerini alarak yaz tatiline başladı.

Okulda düzenlenen karne törenine katılan İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sami Akyol, öğrencilere karneleri ile birlikte çeşitli hediyeler verdi. Akyol, Okul Müdürü Sevgi Uğurlu ve öğretmenlere de çiçek hediye etti.

Törende konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Akyol, öğrencilere ve ailelerine önemli mesajlar verdi.

Okulda eğitim öğretim gören 210 öğrenci karnelerini almanın mutluluğunu aileleriyle paylaştı.

Törene katılan velilerden Tuğba Sever, okulun 2021 yılında açılmasına rağmen bir yıl gibi kısa bir sürede başarılı bir eğitim öğretim yılını geride bıraktığını söyledi.

Çocuğunun eğitim öğretim hayatının ilk yılında Mehmet Nuri Efendi Anaokulu’nun fiziki imkanlarının üst seviyede olması ve eğitimci kadrosunun kalitelisiyle birlikte güzel bir yılı tamamladığını vurgulayan Sever, “Oğlumuzun kişisel gelişiminin sağlıklı olması için okul öncesi eğitimini en iyi şekilde almasını arzuluyorduk. Okul Müdürümüz Sevgi hanımın öncülüğünde kaliteli eğitimci kadrosunun emekleriyle çok güzel bir yılı sorunsuz bir şekilde tamamladık. Çocuğumuzda okula başladığı dönemle şu anki dönem arasında olumlu anlamda büyük bir mesafe kat etti. Bizlere bu aile ortamını ve güveni verdikleri için teşekkür ediyoruz. Bu okulun, okul öncesi eğitimde bir güvence olduğunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim.” dedi.

Mehmet Nuri Efendi Anaokulu’nda karne heyecanı yaşandı
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin