MEHMET DUYMUŞ AK PARTİLİ OLDU

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP’den AK Parti’ye geçen Vezirhan Belediye Başkanı Mehmet Duymuş, AK Parti rozetini taktı.



Ak Parti İl Başkanlığı’nda gerçekleşen basın toplantısıyla rozetini takan Duymuş’un heyecanı dikkatlerden kaçmadı. Heyecanını kendisi de dile getiren Duymuş, ilk günden beri olmak istediği partide olmanın mutluluğunu yaşadığını belirtti. Vezirhan belediye meclis üyelerinden İsmail Cingil ve  Serkan Garip de Ak Parti rozetini takan isimler oldu. Cingil ve Garip’e rozetlerini Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı ve Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı taktı.

bilecik haberleri

KADİR BAYRAK’TAN TERÖRE LANET

Toplantının açılış konuşmasını yapan Ak Parti İl Başkanı Kadir Bayrak sözlerine terör olaylarını kınayarak başladı. Bayrak, “Son 24 saat içerisinde 9 tane güvenlik görevlimiz şehit oldu. Bu ihanet şebekesiyle ilk günden beri mücadele eden ve mücadele ederken şehitlik mertebesine eren bütün güvenlik görevlisi kardeşlerimize Allah’tan gani gani rahmet diliyorum. Ruhları şad olsun. Geride kalan yakınlarına da, milletimize de Allah’tan sabırlar diliyorum. Yine bu vesileyle az önce cenaze namazını kıldığımız Bilecik Türk Ocak’ının kurucusu Metin Zevkli ağabeyimize de Allah’tan rahmet diliyorum. Onun da mekanı cennet olsun.”dedi.

 

 

Bayrak rozet takma töreniyle ilgili, “Bugün burada Vezirhan Belediye Başkanımızın partimize katılışı ve rozet takma töreniyle alakalı olarak toplanmış bulunuyoruz. Allah’ın Resulü Ufuk Peygamber şu dünya hayatını uzun bir çöl yolculuğunda bir ağacın gölgesinde gölgelenmek olarak nitelendiriyor. Hayatımız bundan ibaret. Önemli olan az önce hayırla yad ettiğimiz şehitlerimiz gibi, Metin Zevkli ağabeyimiz gibi şu baki kalan kubbede hoş bir seda bırakmak. Biz AK Parti kadroları olarak bu gaye olarak yola çıktık, milletimize hizmet etmeye gayret ediyoruz. Bir kardeşimiz de bize dedi ki bu kutlu davada ben de yer almak istiyorum, ben de bu baki kalan kubbede hoş bir seda bırakmak istiyorum dedi. Biz de onun bu icabetini kabul ettik. Genel merkezimiz de buna onay verdiler. Biz kendisini aramızda görmekten son derece mutluyuz. Bu kararının belediye başkanımızın başta kendi şahsına, ailesine, beledimize ve ilimize hayırlar getirmesini Yüce Allah’tan temenni ediyorum. Hayırlı uğurlu olmasını niyaz ediyorum.” dedi.

bilecik haberleri

“BENİM DEĞİL VEZİRHAN HAKININ MENFAATİ İÇİN BURADAYIM”

Mehmet Duymuş, baştan beri AK Parti içerisinde olmak istediyse de şartlar gereği bu güne nasip olduğunu belirtti. Parti değişiminde kendisinin hiçbir menfaati olmadığını ifade eden Duymuş, “Benim değil Vezirhan halkının menfaati için buradayım. Bilindiği gibi 30 Mart 2014 seçimlerinde belediye başkanlığına seçildik. Bugüne kadar elimizden geldiği kadar Vezirhan’ımıza güzel şeyler yaptık. Gönül isterdi ki ilk başta AK Parti’den seçileyim ama elimizde olmayan nedenlerden dolayı bugüne nasip oldu. İnşallah bundan sonra Vezirhan’a daha güzel hizmet edeceğime inanıyorum. Ekibimizle beraber Vezirhan’a güzel hizmetler yapmak istiyoruz. Benim hiçbir menfaatim ve çıkarım yoktur. İlerideki seçimlerde aday olursam partiye geçerim gibi bir şey söylemedim. Ben menfaat için değil, Vezirhan’ın menfaati için buradayım.” dedi.

bilecik haberleri

BAYRAK’TAN TERÖRE LANET

Toplantını n açılış konuşmasını yapan Ak Parti İl Başkanı Kadir Bayrak sözlerine terör olaylarını kınayarak başladı. Bayrak, “Son 24 saat içerisinde 9 tane güvenlik görevlimiz şehit oldu. Bu ihanet şebekesiyle ilk günden beri mücadele eden ve mücadele ederken şehitlik mertebesine eren bütün güvenlik görevlisi kardeşlerimize Allah’tan gani gani rahmet diliyorum. Ruhları şad olsun. Geride kalan yakınlarına da, milletimize de Allah’tan sabırlar diliyorum. Yine bu vesileyle az önce cenaze namazını kıldığımız Bilecik Türk Ocak’ının kurucusu Metin Zevkli ağabeyimize de Allah’tan rahmet diliyorum. Onun da mekanı cennet olsun.”dedi.

 

bilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleri
bilecik haberleri

 

 

 

MEHMET DUYMUŞ AK PARTİLİ OLDU
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin