Mazlumun İhtiyaç Duyduğu ‘ANDA’

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Anda Kardeşe Vefa Derneği Bilecik İl Temsilciliği ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardımlarıyla umut oluyor.

Tamamı gönüllü bireylerden oluşan Anda Kardeşe Vefa Derneği Bilecik İl Temsilciği ilimizde ihtiyaç sahibi aileleri ve vatandaşları tespit ederek gıda ve nakdi yardımda bulunuyor.

Covid-19 salgınının etkilerini bir nebzede olsa hafifletmek için yardım severlerden gelen gıda bağışlarını ihtiyaç sahibi ailelerle buluşturuyorlar.

Mazlumun İhtiyac Duyduğu ‘Anda’ yanlarında olacaklarını söyleyen Anda Kardeşe Vefa Derneği İl Temsilcisi Kadir Esat Kısacık yaptığı açıklamada; “Tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan covid-19 salgınından ötürü insanlık zor günler yaşamaktadır. Bizlerde bu zor günlerde bir gurup gönüllü arkadaşımızla birlikte Anda çatısı altında buluşarak ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında olaya çalışıyoruz. Gerek Bilecik’te gerekse başka illerde nerede bir mazlumun çağrısı varsa orda olmak için çabalıyoruz. Mazlumun yayında olmak için can atan ve bu yola gönlünü koymuş birçok arkadaşımızla birlikte faaliyetlerimizi sürdürüyoruz” ifadelerine yer verdi.

Diğer yandan Anda Kardeşe Vefa Derneği Bilecik İl Temsilciliği beyaz eşya, mobilya, gıda ve nakdi olmak üzere pek çok yardımı ihtiyaç sahipleriyle buluşturarak yaraları sarmaya devam ediyor.

Mazlumun İhtiyaç Duyduğu ‘ANDA’
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Kardesim sizlerden allah razi olsun allah sizleri başımızdan eksik etmesin kardesim bsizden birde ricam olacak bende engelliyimde ben istemiyor yardim ama bilecik ismetpasa mah özgür sok no 9 kat ikidede halime dogan yasli fatma dogan zihinsel engelli ikisi kaliyor bunlarda cok madurlar bi yolunuz duser yardimci olursaniz duaci olurlar

    Cevapla
Bizi Takip Edin