MARMARA BÖLGESİNİN EN BAŞARILI İL BELEDİYE BAŞKANI OLAN SELİM YAĞCI TÜRKİYE’NİN EN BEĞENİLENİ OLMAK İÇİN YARIŞIYOR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Belediye Başkanı Selim Yağcı, Belediye Başkanları Birliği tarafından gerçekleştirilen En  Başarılı Belediye Başkanları yarışmasında aldığı en çok oyla, Marmara Bölgesinin en iyi belediye başkanı olarak belirlendi.
Belediye Başkanları Birliği tarafından gerçekleştirilen ve 1 Ocak ile 31 Ocak tarihleri arasında Marmara Bölgesinin en başarılı belediye başkanının seçildiği değerlendirmenin ikinci aşamasında ise Türkiye’nin en iyi il belediye başkanını belirlenecek.
Oylamanın vatandaşlar tarafından yapıldığı ve ilk aşamada gerçekleştirilen değerlendirmede Marmara Bölgesinin en iyi belediye başkanı seçilen Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, ilimizi Türkiye çapında gerçekleştirilecek değerlendirmede temsil etmeye hak kazandı.
Sizler de, ilimiz için birçok önemli çalışmayı gerçekleştiren Belediye Başkanı Selim Yağcı’nın çalışmalarını değerlendirmek istiyorsanız; ”www.baskanlarodul.com” web sitesine başvurarak, 1 Şubat -15 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek oylamada; Belediye Başkanı Selim Yağcı’ya oy verebilirsiniz.
MARMARA BÖLGESİNİN EN BAŞARILI İL BELEDİYE BAŞKANI OLAN SELİM YAĞCI TÜRKİYE’NİN EN BEĞENİLENİ OLMAK İÇİN YARIŞIYOR
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

7 Yorum

  1. Ne yapmista yarisiyo.. yok artik

    Cevapla
  2. Ne yapmista yarisio.. yikmakdan baska..

    Cevapla
  3. Kendini kandırmaya devam etsin bakalım. Mart 2019 da AK Partiyi rezil edecek insan ona üzülüyor.

    Cevapla
  4. gelini zaten instagramdan oy topluyor yeterince

    Cevapla
  5. ne güldümm arkads ondanmıı batının doğusu konumunda yatırım yokk yalova muhalefet partiliyken bizden daha iyi bir ill bunu söyliyeyyim samimiyetimlee ya baska sehirlere gitmediniz

    Cevapla
  6. Tamam başkan bilecigi eskisinden çok çok daha iyi hale getirdi buranın eski insanları bilir köydü Bilecik ama bu son dönemi yaptığından dolaymidir bilmiyorum ama bir çalışma göremiyorum diğer ak partili belediyelerin çoğu hala ak parti davası ile çalışmaya devam ederken bizim başkanın dava mumu sönmüş veyahut dönmek üzere

    Cevapla
  7. 9 Şubat 2018, 22:04

    ŞEHRİN DIŞINA OTOGAR YAPARAK,MİLLETİ YOLLARDA MAĞDUR EDEREK YAPTIĞI PROJELERLE ZİRVEYE OYNUYOR

    Cevapla
Bizi Takip Edin