MAHKEME KARARINI VERDİ, KİMLER TUTUKLANDI?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fetullhaçı Terör Örgütü (FETÖ) ve Paralel Devlet Yapılanması (PDY) mensuplarına yönelik yürütülen soruşturmalar kapsamında Bilecik merkezli 4 ilde düzenlenen operasyonlarda daha önceden meslekten ihraç edilen 24 emniyet personeli gözaltına alınmıştı.

 

Bilecik merkezli olarak Bilecik Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince, Bilecik, Bozüyük ve Söğüt ilçeleri ile Ankara, Eskişehir ve Kütahya’da operasyon başlatılmış, 4 ilde düzenlenen ve “ByLock” kullandıkları belirlenen, daha önce meslekten ihraç edilen 24 Emniyet mensubu gözaltına alınmıştı.

 

Gözaltına alınan Şüpheliler dün savcılık soruşturmaları için Bilecik Adliyesine sevk edilmişlerdi. Savcılık soruşturmaları tamamlanan şüpheliler den 2 si Adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken diğer 22 şüpheli bugün tutuklanma talebiyle Bilecik Adliyesine getirilerek mahkemeye sevk edilmişlerdi.

 

Hakim karşısına çıkartılan 22 kişi tutuklanarak Bilecik M tipi kapalı cezaevine gönderildi.

 

Tutuklananların ismi ise şöyle:

Murat B., Hasan Hüseyin T., Üzeyir K., Recep K., Veysel Ş., Sezai Ö., Abdullah E., Nurettin S., İsmail K., Mustafa Ö., Bülent P., Özkan Ö., Berk M., Hüseyin D., Ömer Faruk K., Bayram K., Ünal K., Hüseyin G., Selami S., Muhammed Sadık A., Şener Y., Adem B. Tutuklandı.


İLGİLİ HABERLER:

MAHKEME KARARINI VERDİ, KİMLER TUTUKLANDI?
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. 20 Ocak 2017, 21:46

    kim olursa olsun suçları varsa ölesiye kadar yatarlar inşallah

    Cevapla
  2. zalime acırsan mazluma ihanet etmiş olursun demekki suçlularki ceza alıyo
    acıyan bunlardan beter olsun

    Cevapla
Bizi Takip Edin