MAHALLEMİ SEVİYORUM, SİZLERİ SEVİYORUM SİZLERE HİZMET ETMEK İSTİYORUM    

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ertuğrulgazi Mahallesi mevcut Muhtarı Niyazi Aydın, 31 Mart seçimlerinde yeniden aday olduğunu açıkladı.

Adaylığını açıklayan Ertuğrulgazi Mahallesi Muhtarı Niyazi Aydın, 

“30 Mart 2014 tarihinde başlayan Muhtarlık görevimi ben ve ekibim ile elimizden geldiğince en iyi şekilde yapmaya gayret gösterdik. Bu süreçte hizmette bulunduğumuz mahalle sakinlerimiz ve tüm vatandaşlarımızın, hiç bir taraf gözetmeksizin elimizden geldiğince isteklerini yerine getirmeye sorunlarını çözmeye çalıştık.

 

Mahallemizin merkezinde yapılan tek katlı mahalle konağının yeterli olmaması ve bazı sosyal projelerde ihtiyaçduyulan salon için Belediye Başkanlığımızca yapılan görüşmeler sonrasında mahalle konağımızın ikinci katına büyük bir salon yapılarak vatandaşlarımızın hizmetine sunulmuştur.

 

Mahallemiz Yediler Camimizin arka bahçesinde bulunan kötü görünümlü ve yetersiz tuvaletlerin bulunduğu alan yıkılarak, yerine çok daha işlevsel ve daha geniş bir alanda kullanışlı bir bina mahalle sakinleri ve cami cemaatimizin büyük katkıları sonucunda ve Belediye Başkanlığımız, İl Müftülüğümüzünde yardımları ile hizmete sokulmuştur. İçerisinde bay ve bayan abdest alma yerleri, tuvaletler, bebek emzirme odası , ve 4-6 yaş grubu kuran kurslarımız bulunmaktadır.

 

Her yıl Ramazan Ayında sadece mahallemizde uygulanan ”Askıda iftar ” adı altında düzenlediğimiz iftar programları ile hem Ramazan Ayının manevi atmosferine uygun hem de mahalle halkımızı kaynaştırmak adına hep birlikte iftar yemekleri tertip ederek gençlerimize yardıma muhtaç olanlara bir nebze olsun güzellikler katmaya çalıştık.

 

Mahallemizde bulunan ihtiyaç sahibi insanlar ile yardımsever vatandaşlarımız arasında bir sevgi köprüsü olup her türlü giyim, beslenme ve ev eşyası gibi ihtiyaçlarını el birliği ile karşılayıp dertlerine derman, sıkıntılarına ortak olmaya gayret ettik.

 

Bildiğiniz gibi mahallemiz okullar bölgesinde yer almaktadır. Bu durum mahallemize ayrı bir değer kazandırmakla birlikte bazı problemleri de beraberinde getirmektedir. Mahallemiz büyüdükçe herşeyde olduğu gibi eğitimde de talep artmaktadır. Mahallemizde bir çok eğitim kurumu bulunmasına rağmen nüfusumuz arttıkca yeni eğitim yuvalarına gereksinim doğmaktadır. Bu sorunların çözümleri için ilgili birimler ve kamu kurumları ile sürekli istişare halindeyiz. Mahallemiz pazar pazarının yakınlarında çok güzel bir eğitim ve ortaöğretim binasına kısa sürede kavuşacaktır inşallah.

 

2019 Mart ayında yapılacak olan mahalli seçimlerde Bilecik Ertuğrulgazi Mahallesi Muhtarlık görevimi sizlerin de desteği ile devam ettirmek istiyorum. Sizlerinde teveccühleri ile yeniden mahalle muhtarlığı görevine talibim desteklerinizi bekliyorum.”

MAHALLEMİ SEVİYORUM, SİZLERİ SEVİYORUM

SİZLERE HİZMET ETMEK İSTİYORUM

                                                                                                                                       NİYAZİ AYDIN

Bilecik Ertuğrulgazi Mahalle Muhtarı

MAHALLEMİ SEVİYORUM, SİZLERİ SEVİYORUM SİZLERE HİZMET ETMEK İSTİYORUM    
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

6 Yorum

  1. Sizi yaptıklarınızdan ve yapacaklarınızdan dolayı tebrik ediyorum. Bizler mahalle halkı olarak desteğimiz ile hep yanınızda olucaz

    Cevapla
  2. 22 Aralık 2018, 20:41

    CAMİYİ ÖNCELİKLE YAPIMINDA EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKÜR SAYIN MUHTAR SİZ KENDİ YAPTIKLARINIZ YAZIN HİÇ BİR ŞEY NE YE ÖNCÜ OLDUNUZ HİÇ BİR ŞEY YUKARDA OLANLAR SADECE BU MAHALLEDE DEĞİL TÜM YURTTA YAPILAN BİR ŞEY SİZ SADECE REKLAM İÇİN VARSINIZ RESMEN PARTİNİN ELEMANI GİBİ VATANDAŞIN MUHTARI DEĞİL RESİM KARESİNDE OLMAK İÇİN CAN ATAN BİRİSİZİ YANİ BAL YAPMAZ ARI

    Cevapla
  3. Niyazi abiyi seviyoruz …

    Cevapla
  4. tamamen duygusal

    Cevapla
  5. bu hızmet sevgısının parayla maasla bı ılgısı yoktur ınsallah

    Cevapla
  6. 24 Aralık 2018, 08:55

    muhtarım sen dinlen artık biraz.

    Cevapla
Bizi Takip Edin