MAÇ SONRASI ÇIKAN OLAYDA 7 KİŞİ YARALANDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik 2.Amatör Küme Grup yarı play off karşılaşmasında Bozüyük A-Grupta mücadele eden Bozüyük İç Köy ve Pazaryeri Karaköy takımları karşılaşmasında olaylar çıktı.

 

Pazaryeri ilçe stadında yapılan karşılaşmada İçköy taraftarları ile Karaköy taraftarları arasında başlayan tartışma emniyet güçlerinin müdahalesi ile önlendi.

 

 

Karşılaşmanın 2-2 sona ermesinin ardından emniyet önce İç Köy taraftarlarının bulunduğu tribünleri boşaltarak araçlarıyla beraber ilçeden ayrılmalarını sağladı. Daha sonra Karaköy taraftarı köylerine döndü.

 

 

Alınan bilgiye göre, İç köy taraftarları Karaköy üst geçidine gelerek tarlalarından evlerine dönmekte olan Karaköylü vatandaşlara taş, sopa ve satırlarla saldırdığı iddia edildi.Bu saldırıda 2 si ağır 5 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı.

 

Yaralanan Mehmet Yel çocukları Soner, İlyas, Osman Yel ve Sercan Sert olay yerine gelen çok sayıda 112 Acil Servis ekiplerince Bozüyük ve Bilecik Devlet Hastanesine kaldırıldı. Gelen bilgiye göre İç Köy tarftarlarından da 2 kişinin yaralı olduğu öğrenildi.

 

 

Olaylar karşısında öfkelenen Karaköylüler olay yerine sevk edilen Pazaryeri Jandarma ekiplerince sakinleştirilerek şikâyetçilerin ifadelerine başvurdu. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldığı bildirildi. Ayrıca Karaköylü yaralılardan birinin kafasına aldığı darbe sonucu durumun ağır olduğu ve Yalova Devlet Hastanesinde ameliyata alınacağı bilgisine ulaşıldı.

Kaynak: Pazaryeri Haber

MAÇ SONRASI ÇIKAN OLAYDA 7 KİŞİ YARALANDI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin