LYS MOTİVASYONU

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ”LYS motivasyon” semineri düzenlendi.

 

İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, Şeyh Edebali Kültür Kongre Merkezi’nde düzenlenen seminerde, sınavdaki en büyük engellerin yanlış algılanma sebebiyle yanlış yol haritalarını izlemeden kaynaklandığını kaydeden Durmuş “Gençlere hitaben, LYS sizden korkmalı siz LYS’den korkmayacaksınız Biz 12 Martta ”Korkma” diye başlayan bir şairin nesliyiz. Bakın gençler yataktan kalktığınızda önünüzde 2 tane seçeneğiniz var. Ya güzel gün geçmesini istersiniz, ya da kötü bir gün geçmesini istersiniz. Siz güzel gün geçmesini isteyerek yataktan kalkacaksınız. Gün içerisinde sıkıntılar çıkacak ama bu sıkıntıları önünüze engel olarak değil üzerine basıp çıkacağınız basamak olarak göreceksiniz ve yolunuza devam edeceksiniz.” dedi,

 

Belediye Başkanı Selim Yağcı da gençlerin bu yolculukta yeni başlangıçlar ve aşamalar içerisinde olduklarını belirterek, ”Hayatınızda yeni bir başlangıcın arifesindesiniz ve yeni değerleri keşfedeceksiniz. Unutmayın ki en büyük değer sizlersiniz. Bizler sizleri keşfetmeye ve sizlerle geleceği teminat altına almaya çalışıyoruz. Sınavlar olacak başlayacak ama sonuçta asıl olan insanın kendini tanıması.” dedi.

 

Doğu Akdeniz Üniversitesi Türkiye Eğitim Danışmanı Süleyman Beledioğlu ise Yüksek Öğrenime Geçiş Sınavına (YGS) giren ve Lisans Yerleştirme Sınavına (LYS) girecek öğrencilere moral ve motivasyonları konusunda seminer verdi.

LYS MOTİVASYONU
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin