Lohusa Tacı Modelleri

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Lohusa dönemi doğumdan sonra 40 gün boyunca süren bir dönemdir. Bu süreçte annelerin mutluluğu ve psikolojik açıdan iyi hissetmeleri son derece önemlidir. Annelerin duyguları bebeklere de geçtiği için anne adaylarının fiziksel açıdan da kendilerini iyi ve güzel hissetmeleri gerekir. İster doğumdan hemen sonra hastanede ister eve gelince takılan lohusa tacı modelleri oldukça kullanışlı ve şık modellerdir.

Renkli Lohusa Tacı Modelleri

Kız bebek doğumu yapan anne adayları daha çok kırmızı renkli lohusa tacı modelleri tercih ederler. Erkek bebek doğumu yapan anne adayları ise daha çok mavi modelleri tercih ederler. Saçların arasından süzülen uç kısımları anne adaylarının çok daha güzel görünmesine ve saçlarına istedikleri şekli vermelerine yardımcı olur.

Lohusa Tacı Fiyatları

Fiyatları ile de herkesin kolaylıkla almak istediği lohusa tacı modelleri renkleriyle, kocaman kurdele ve fiyonk çeşitleriyle https://www.lohusasepeti.com/lohusa-taci adresinde hız kesmeden ve ara vermeden sunulmaya devam ediyor. Sizler de lohusalık dönemi gelmeden bu modelleri tek tıkla satın alabilir ve kullanabilirsiniz.

Lohusa Tacı Modelleri
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin