KUTSAL TOPRAKLARA DUALARLA UĞURLANDILAR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Sefa Vakfı aracılığıyla umre ibadeti için kutsal topraklara gidecek vatandaşlar için otogarda düzenlenen uğurlama törenine katıldı.Uğurlama törenine Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’nın yanı sıra İlçe Müftüsü Selami Bağcı, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Avcıoğlu, Belediye Meclis üyeleri ve AK Parti teşkilatı, Umre ziyaretlerini gerçekleştirecek vatandaşların aileleri ve akrabaları katıldı.

 

 

Soğuk havaya rağmen yoğun bir katılımla gerçekleştirilen tören ile aralarında AK Parti Belediye Meclis üyesi Abdurrahman Kırgız ve AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gülcan Bayraktar’ın da bulunduğu 30 kişi dualar eşliğinde kutsal topraklara uğurlandı.

 

 

Duygu dolu anların yaşandığı uğurlamada konuşan Belediye Başkanı Fatih Bakıcı; “Allah çıktığınız bu kutsal yolculuğu biran önce tamamlayıp geri dönmenizi nasip etsin ve ettiğiniz duaları kabul etsin. Son zamanlarda umre yolcularına baktığımızda görüyoruz ki gençlerin sayısı her geçen gün daha da artıyor. Önceden yaşlanınca gideriz düşüncesi ortadan kalkmış durumda. Bu durum bizleri fazlasıyla duygulandırıyor. Ailelerinizin ve yakınlarınızın sizleri uğurlarken, döktükleri ayrılık gözyaşları döndüğünüzde sizleri karşılarken sevinç gözyaşlarına dönsün. Bu kutlu yolculuğunuz hayırlı olsun” dedi.

 

 

Müftü Selami Bağcı; “Bugün Umreye gidecek kardeşlerimizin hayırlarla gitmelerini temenni ediyoruz. Umrecilerin duaları makbuldür. Efendimiz şöyle müjde veriyor; ‘Hacılar ve umreciler Allah için giden yolculardır. Dua ettikleri zaman Allah onların dualarına icabet eder ve yine kendisine dua ettiği kişilerin duasını da kabul eder’. Bakın böyle bir imtiyaz böyle bir ayrıcalıkta hacılara ve umrecilere verilmiştir. Bizlerde kendilerinden dua istiyoruz. Yol selameti istiyoruz. Cenab-ı Hak hayırlı yolculuklar lütfeylesin” dedi.

 

 

Konuşmaların ardından okunan ilahi ve dualar eşliğinde hava alanına gitmek için otobüslere binerek yola çıktılar.

KUTSAL TOPRAKLARA DUALARLA UĞURLANDILAR
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Güle güle gidip gelmek nasip olur inşallah

    Cevapla
Bizi Takip Edin