KUTSAL EMANETLER TESLİM EDİLDİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sunulmak üzere Gelibolu Yarımadası’ndan alınan toprak, su ve Türk bayrağından oluşan emanetler, Bursalı atletler tarafından Bilecikli atletlere teslim edildi.



 

Çanakkale Deniz Zaferi’nin 101. yıl dönümü dolayısıyla başlatılan “Çanakkale-Ankara 19. Zafer Koşusu” çerçevesinde, Çanakkale Gelibolu Yarımadası’ndan alınan toprak, su ve Türk bayrağından oluşan emanetler, Bilecikli atletlere teslim edildi. Bursalı atletler tarafından Bilecik’e getirilen emanetler, Bilecik merkeze bağlı Pelitözü köyünde düzenlenen törenle verildi. Buradan Bilecik şehir merkezine gelen atletler, Tepebaşı mevkiinde araçlarında inerek, otogar önüne kadar kutsal emanetler ile koştular. Otogar önünden araçlara binen atletler kutsal emanetleri Eskişehirli atletlere teslim etmek için yola çıktılar.

Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor il müdürü Aslan Yıldız törende  yaptığı konuşmada, “Çanakkale Savaşımızın yıl dönümünde anmak ve çanakkale ruhunu gençlerimize anlatmak adına düzenlenmiş olan ”Kutsal Emanetleri” 12 Martta Çanakkaleden hareket eden ekibimizin şu anda Bilecik’te ”Kutsal Emanetleri” teslim almış bulunmaktayız. İnşallah bizlerde kutsal emanetlerimizi Eskişehirimize teslim etmiş olacağız. Ben bu vesileyle özellikle Çanakkalede büyük mücadeleler vermiş olan kahrama askerlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Özellikle dün Ankarada yaşanan terör olayından dolayı da orada canlarını veren vatandaşlarımıza şehit olan vatandaşlarımıza da Allahtan rahmet yakınlarına da başsağlığı diliyorum. Bu vesileyle Bursadan gelen sporcularımıza hoşgeldiniz diyorum. Teşekkür ediyorum.” dedi.

Törene, Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor il müdürü Aslan Yıldız ve öğrenciler katıldı.
bilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleri

KUTSAL EMANETLER TESLİM EDİLDİ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin