Kuruyemişçilerde yılbaşı hazırlığı; Çıtır kuruyemiş, yılbaşı lezzetlerini harmanladı.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çıtır Kuruyemiş taptaze, hep aynı büyüklükteki özel üretimle toplanmış ve özel harmanlanmış kuruyemişleri ile yılbaşı sofralarınızın baş tacı olmaya hazır.

Keyifli sohbetlerin vazgeçilmezi olan ve özellikle yılbaşı sofralarının ilk tercihleri arasında yer alan kuruyemiş satışlarında yaklaşan yılbaşından dolayı yoğunluk yaşanıyor.

Yılbaşına sayılı günler kalması ile beraber kuruyemişçiler, en çok talebin karışık çerez olduğunu belirtirken kış ürünlerinin vazgeçilmezi boza, cevizli sucuk, fındık ezmeli pestil, yer fıstığı ve daha birçok çeşidi bulunan kuruyemiş, vatandaşların tercih ettiği yiyecekler arasında yer alıyor.

Kuruyemişçilik mesleğine yıllarını veren abi ve kardeş olarak hizmet veren Mustafa Kaya ile Faruk Kaya kaliteli ürünleri ile Bileciklileri güler yüz ile karşılayarak adından sıkça söz ettiriyor.

“Maske, Mesafe, Hijyen, Temizlik’’

Temizlik ve hijyen kurallarını dikkatle yaptıklarını belirten Mustafa Kaya, “Koronavirüs tedbirleri kapsamında getirilen yasaklara hepimizin uyması gerekiyor. Müşterilerin maske takması zorunludur. Virüs tehdidinden korumak için alınması gereken tüm önlemlerimizi aldık.” dedi.

“Kuruyemişin Tazeliğine Dikkat Edilmeli”

Vatandaşları taze kuruyemiş almaları konusunda uyaran Faruk Kaya,”Yalnızca halkımızdan istediğimiz kuruyemiş alırken tazeliğine ve tadına önem göstersinler. Damak zevki uymayan tüm ürünlerimizde iade garanti sözünü veriyoruz” ifadelerine yer verdi.

Kuruyemişçilerde yılbaşı hazırlığı; Çıtır kuruyemiş, yılbaşı lezzetlerini harmanladı.
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin