KURULUŞ VE KURTULUŞUN ŞEHRİ BİLECİK, TV 360’DA TANITILDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kuruluş ve kurtuluşun şehri Bilecik, TV 360’da yayınlanan Lokman Dağ’ın sunduğu ”Lokman Bizim Şehirde” adlı programda tanıtıldı.



 

PAZARYERİ’NDE ÇÖMLEKÇİLİK

Şehrimizin başta tarihi ve kültürel özellikleri olmak üzere, ekonomisi, doğal güzellikleri, turizm kaynakları ve diğer farklı yönlerini ekranlara getirecek olan programda ayrıca Pazaryeri ilçemizdeki çömlekçilik faaliyetlerinden kareler, izleyicilerle buluştu.

Pazaryeri Kınık köyünden, köy yaşantısından da karelerin olacağı programda ayrıca yöresel yemeklerden Testi Kebabı ve farklı tatlar ekranlara geldi. Bilecik seramiğinden yapılmış güveç ve taslarda lezzetlerin tanıtıldığı programda ayrıca yörenin sosyal yaşantısından da renkler ekranlarda yerini aldı.

KARASU VADİ PARK’TA SQUASH KEYFİ VE YÖRESEL LEZZETLER

Her hafta farklı bir şehirde o şehrin insanları, yerel yöneticileri ve o şehre ait detaylarla ekranlara getiren programda ayrıca Bilecik Belediyesi tarafından şehrimize kazandırılan ve işletmeye devredilen Karasu Vadi Park’taki Squash keyfinden görüntüler ekranlara gelirken, yöreye ait lezzetlerden de enstantenelerekranda yerini aldı.
BİLECİK KIZILDAMLAR KÖYÜ HALK OYUNLARI EKİBİNDEN CANLI PERFORMANS
Osmanlı Devleti’nin kurulduğu topraklar olan Bilecik’ten birçok renkli görüntünün ekrana geleceği programda ayrıca Bilecik Kızıldamlar Köyü Halk Oyunları Ekibi, yöremize ait türkülerin eşliğinde sergilenen halk oyunları ekranda yer aldı.
Bilecik Belediyesi Oturak Havası Meşk Ekibi’nin de yöreye ait türküler eşliğinde halk oyunlarından sahneler yansıttığı programda Bilecik Belediyesi Pelitözü Gölpark’ın birçok güzelliği ekranlara geldi.

 
bilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleri

KURULUŞ VE KURTULUŞUN ŞEHRİ BİLECİK, TV 360’DA TANITILDI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin