KURSİYER AŞÇILAR HÜNERLERİNİ SERGİLEDİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BİLECİK’TE AŞÇILIK EĞİTİMİ ALAN KURSİYERLER HÜNERLERİNİ SERGİLEDİ

Bilecik Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliğinde gerçekleştirilen Aşçılık Eğitimleri kapsamında kursiyerlerin yemek sunum programı gerçekleştirildi.

Bahçelievler Mahalle Konağı’nda gerçekleştirilen programa; Belediye Başkanı Selim Yağcı, Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak, Şube Müdürleri, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Celalettin Tospatlı, öğretmenler ve kursiyerler katıldı.

Vatandaşlarımızın sosyal hayata katılmaları ve mahallelilik bilincinin oluşmasında büyük katkısı olan Mahalle Konaklarında gerçekleştirilen ve 21 kişiden oluşan aşçılık kursiyerinin hazırladığı yemek ve tatlılar, jüri üyelerinin beğenisine sunuldu.

Geleneksel kültürümüzü artıracak ve yaşatacak olan proje kapsamında kursiyerler becerilerine yenilerini eklemenin yanı sıra, Bilecik ve yöresine ait lezzetlerin de tanıtılmasını sağlıyor.

Programa katılan Belediye Başkanı Selim Yağcı, yaptığı kısa açıklamada, Bilecik Belediyesi ve Bilecik Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde güzel ve farklı bir çalışmanın yapıldığını kaydetti.

Yaptıkları çalışmalardan dolayı kursiyerleri tebrik ettiğini belirten Belediye Başkanı Selim Yağcı, Halk Eğitim Merkezi yetkililerine de teşekkür etti.

Farklı alanlarda yemek ve tatlı sunumlarının yapıldığı programda jüri üyeleri en iyi lezzetleri, ileriki bir tarihte yapacakları program ile duyuracak.

Birbirinden renkli anların yaşandığı program, protokol üyeleri ve kursiyerlerin birlikte fotoğraf çektirmesiyle son buldu.

 



KURSİYER AŞÇILAR HÜNERLERİNİ SERGİLEDİ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin