KUM OCAĞI TEKRAR GÜNDEME GELDİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ak Parti Osmaneli İl Genel Meclis Üyesi Hakan Özkan ve MHP, CHP Meclis Üyeleri KAR-ÇET firmasına ait maden kum çakıl ocağının komisyon marifetiyle incelenmesini talep ettiler.
Özkan: “Bir şekilde biz de zan altında kaldık”
İlk olarak Ak Parti Osmaneli İl Genel Meclis Üyesi Hakan Özkan’in önergesi okunduktan sonra söz alan Özkan “kum ocağına gidildi mi, gelindi mi, arkasında duruyor musunuz, önünde misiniz gibi laflarla bir şekilde biz de zan altında kaldık” diyerek Çevre Müdürüyle birlikte komisyon marifetiyle incelenmesini talep ettiğini belirtti ve şunları aktardı:

“Komisyon marifetiyle incelenmesini talep ediyorum”

“Malumunuz bir aydır gündemimize yoğun bir şekilde bağlayan kum ocağına gidildi mi, gelindi mi, arkasında duruyor musunuz, önünde misiniz gibi laflarla bir şekilde biz de zan altında kaldık. Bunu en iyi şekilde bizim de bu olayın arkasında olmadığımızı, gidip yerinde incelenip görülmesini Çevre Müdürümüzle birlikte komisyon marifetiyle incelenmesini talep ediyorum, arz ediyorum.”

MHP ve CHP’lilerden Ortak Yazılı Önerge

Daha sonra MHP’li Osman Varolu, Tevfik Özütürk, Ahmet Eren, Orhan Uğur, Haluk Filizli, İsmail Zeki Uyanık, Mehmet Yılmaz ve CHP’li Hikmet Turhan, Turgay Yılmaz’in imzasının bulunduğu önerge okundu. Önerge’de “İlimiz Osmaneli İlçesi Selimiye Köyü karşısında faaliyet gösteren Kar-Çet isimli firmaya ait kum çakıl ocağının komisyon marifetiyle incelenmesini arz ederiz” ifadeleri kullandı. Bunun üzerine meclis üyelerince ayrı ayrı oylanan önergeler gündeme alındı. Buna göre Şubat ayının son birleşiminde görüşülecek olan gündem maddesinde KAR-ÇET firmasına ait maden kum çakıl ocağının komisyonlara sevk edilip edilmeyeceği, edilirse hangi komisyonlarca inceleneceği belli olacak.

KUM OCAĞI TEKRAR GÜNDEME GELDİ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin