KÜLTÜR MERKEZİNİN TEMELİ ATILDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’in Bozüyük ilçesine bağlı Dodurga beldesinde hayata geçirilecek olan kültür merkezinin temel atma töreni gerçekleştirildi.

Dodurga meydanında inşa edilecek ve beldenin pek çok ihtiyacını karşılaması beklenilen kültür merkezinin temeli yoğun bir katılım ile gerçekleştirildi. Temel atma töreninde konuşan Belediye Başkanı Selim Tuna; “Bizler göreve geldiğimiz günden beri öncelikli olarak vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda projeleri beldemize kazandırmak için çalışmalarımızı sürdürdük. Dodurga Belediyesi olarak asfalt çalışmaları, okullardaki yenileme çalışmaları, çocuk parkları, oturma alanları ve sentetik sahayı beldemize kazandırmış olmak bizleri son derece mutlu ediyor. Bunlara bir yenisini daha ekleyecek olmak bizim için en büyük mutluluktur, Bu önemli günde bizleri yalnız bırakmayan tüm konuklarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Belediye Başkanı Selim Tuna’nın ardından, konuşan Bozüyük Kaymakamı Hasan Yaman “18 yıllık görev süremi geride bırakırken şunu söyleyebilirim ki ilk kez bir belde de bu tür büyük ve önemli bir projeye imza atıldığına tanık oluyorum. Bu vesile ile belde için gerçekten büyük bir özveri ile çalışan Başkanımız Selim Tuna’ya teşekkür ediyorum” dedi.

 

Okunan dualar ve konuşmaların ardından kültür merkezinin temel atma töreni gerçekleştirildi. Törene Bozüyük Kaymakamı Hasan Yaman, Bilecik AK Parti Milletvekili Selim Yağcı, Bozüyük Belediyesi Başkan Vekili Ayhan Ersoy, Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Bozüyük AK Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Programın ardından katılım gösteren vatandaşlara pilav ve ayran ikramında bulunulurken, Milletvekili Selim Yağcı, belde de devam eden çalışmaları inceleyerek, vatandaşlar ile sohbet etti. Dodurga’nın değişiminin Selim Tuna ve AK Parti belediyeciliği ile gerçekleştiğini ve bunun son derece önemli olduğunu belirten Yağcı, AK Parti olarak bizler kocaman bir aile olarak vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak ve onların ihtiyaçlarına cevap vermek için görevlerinin başında olduklarını söyledi.

KÜLTÜR MERKEZİNİN TEMELİ ATILDI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin