Külot Modelleri

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kadınlar tarafından en çok tercih edilen iç giyimler slipler ve diğer kadın külot modelleridir. Özellikle rahatlık sunan slip tasarımlar günlük kullanımda bayanların tercihidir. Tasarımlarında bikini kesim uygulanır. Bu külot çeşitleri dantel, güpür, saten gibi kumaşlardan tasarlanır. Günümüzde bayanlar sağlık açısından daha çok pamuklu modeller tercih eder.

 

Pamuklu modeller hem daha rahat hem de gün içinde alınan nemin rahatsızlık vermesini önler. Slip kadın külot tasarımları özellikle esnek kumaşlarla üretilir. Artık bayanlar yüksek bel kadın külot modellerini kullanırlar. Bunu nedeni yüksek bel modasının kadın külot modellerinde popüler olmasıdır. Slip külot ve diğer tasarımlar toparlayan ve vücudu saran yapılarıyla bayanlara esneklik sağlar. Ayrıca yüksek bel dar külot tasarımları ve iç çamaşırları, alt karnı toparlarlar.

Külot Tasarımları ve Çeşitleri Nelerdir?  


Külot çeşitleri logolu baskılar, şerit detaylar, saten kumaşlar ile çeşitlendirilmiştir. Kadınların tercih ettiği ve kullandığı bir diğer model de string külotlardır. Bu model kalça kısmı dar bir şeritten oluşur. Özellikle dar kıyafetlerle birlikte kombine edilir. Kalçaları sarmadığından herhangi bir rahatsızlık ve iz yaratmaz. String kesime sahiptirler ve dantel gibi sentetik ve ince kumaşlardan oluşur.

 

Sağlıklı kumaşlar ile kadınların vücudunda tahrişe neden olmaz ve hijyenik bir kullanım sağlanır. Kadınların geçmişten günümüze vazgeçemedikleri dantelli külot çeşitleridir. Dantelli külotlar iç giyimde en çekici parçalarındandır Bayanlar dantelli külot modellerinde en çok ipli külotları kullanırlar. Genellikle tasarımların tamamı dantelli ya da bir kısmı da dantelli olarak ayrı şekilde tasarlanır. Sizler de külot çeşitlerini temin edebilmek için https://fifthsenseshop.com/collections/kadin-kulot sitesini ziyaret edebilirsiniz.

 

Külot Modelleri
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin