KÜÇÜK SANAYİ SİTESİNDEN TEŞEKKÜR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçtiğimiz haziran ve temmuz aylarında gerçekleştirdiğimiz genel kurullarda üyelerimizin teveccühü ile yönetim kurullarına seçildik.

Yönetim kurulu olarak; sanayi sitemizde bulunan meslek gurupları ile ayrı ayrı toplantılar yaptık,bu toplantılarda sorunları, talepleri dinledik ve tek tek hayata geçirmeye çalışıyoruz.

Bu taleplerden bir tanesi ATM cihazı idi gelen müşterilerimiz ve esnaf arkadaşlarımız işini gücünü bırakıp çarşıya gitmek zorunda kalıyorlardı. ATM cihazı için birçok bankanın yetkilileri ile görüştük bir sürü mazeretler sundular ve uygun görmediler.

Öğrencilik yıllarının bir kısmı Bilecik’ de geçmiş Bilecik damadı Şekerbank genel müdür yardımcısı Sn. Tuğbay KUMOĞLU’ ndan bu konuda yardım ve destek istedik, Bilecik’ de şubeniz yok hiç değilse ATM cihazınız olsun dedik bizi kırmayıp tüm nüfusunu kullanarak ATM cihazının gelmesine yardımcı oldu. Bu konuda Bozüyük şube müdüresi Esin DURSUN ve banka çalışanı Sevcan hanım, Sinan bey olağan üstü gayret sarfaderek bize ATM cihazının gelmesini sağladılar.

Bu konuda şahsım yönetim kurulum ve sanayi sitemizin tüm esnafları adına teşekkür eder şükranlarımı arz ederim.
Sanayi sitemizde bulunan orta refüjde çalışma başlatan yollarımızın bakım ve onarımında yardımcı olan sorunlarımızın çözülme noktasında gayretlerini esirgemeyen başta Belediye Başkanı Semih ŞAHİN beye Başkan Yardımcısı Ahmet GÜRSES beye Başkan Yardımcısı Melek Mızrak SUBAŞI hanımefendiye yapmış olduğu güzel çalışmalarından işinde uzman olduğunu gösteren çözüm odaklı teknik adam Rafet hocaya’ da teşekkür ediyor şükranlarımızı arz ediyoruz.

Bizi takip etmeye devam edin, bu yönetim kadrolarımızla bu ekiplerimizle siz basın mensuplarımızın desteği ile Küçük sanayi sitemizi ilimize yakışır bir sanayi sitesi haline getireceğiz bu güne kadar bizlerden desteğini esirgemeyen siz basın mensuplarına sevgi ve selamlarımı sunuyorum.

Ali ÖZDEMİR
Başkan

KÜÇÜK SANAYİ SİTESİNDEN TEŞEKKÜR
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

4 Yorum

  1. 22 Ekim 2021, 11:23

    Küçük sanayi sitesindeki esnaf o kadar çok pahlı işler yapıyorlarki onun için işini yaptırmak için diğer yerlere örneğin bozüyük veya yenişehire gidiyorlar nasıl olsa burada rekabet edici esnaf yok diye veya zamanında yapmıyorlar her şeyden önce bunlarla ilgilenilmesi yoksa müşteri bulanacaklar bunlar az işle çak para kazanmak

    Cevapla
    • Bursada veya yenişehirde veyahutda Bozüyük de bedava yapmıyorlar kusura bakma yorumcu ağzı olan konuşuyor ben Bozüyük ede bursayada yenişehirde gidiyorum oradaki ustalar şunu söylüyor buraya geliyorlar istediğimiz parayı tıkır tıkır veriyorlar Bilecik esnafınada veresiye yaptırcaklar yok öle bedava gitsin millet oralarda yaptırsınlar arabalarını adamlar salakdiyorlar buraya gelenler anladın iyi günler

      Cevapla
    • 23 Ekim 2021, 17:17

      Yok ya akıllısınız ya buraya veresiye dışarı peşin bide adamlar istediği parayı alıyorlar gidin oralara yaptırın

      Cevapla
  2. Haha ha veresiyeciler siz gidin dısardan yaptırın istedikleri parayı tıpış tıpış verin adamlar diyolarki vallahi siz uygun yapıyorsunuz buraya geliyorlar istediğimiz parayı veriyorlar diyor

    Cevapla
Bizi Takip Edin