Küçük Sanayi Sitesi Büyütülüyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Osmaneli özellikle Osmaneli-Yenişehir-Bursa sonrası Gemlik-Bandırma-İzmir YHT projesinin kesinleşerek ihale edilmesi ve çalışmaların başlamasıyla birlikte Sanayicilerin yoğun ilgisini çekiyor.

Sanayi Parsellerine ve Belediyenin Sanayi Parsellerinden OSB’ye devrettiği genişleme alanından bir çok şirket yer aldı. Bu şirketlerin bir kısmı faaliyetlere başlarken,inşaat aşamasında ve proje aşamasında olanlar var. İlçe de hızlı bir sanayileşme süreci yaşanıyor.

Sanayideki bu gelişim orta ve küçük ölçekli sanayicilere ihtiyacı arttırdı. Mevcut küçük sanayi büyütürken, yeni küçük sanayi alanlarına da ihtiyaç olduğunu görerek geçtiğimiz günlerde yeni küçük sanayi iş yerleri için proje başlatılmıştı.

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin; “30 dükkan olarak belirlenen projede yoğun ilgi sonrası iş yeri sayısını 40 adete çıktı.” dedi.

Başka Şahin; “Bir iş yeri,120 m2 si kapalı alan olmak üzere açık alanla birlikte 200 m2 büyüklüğe sahip. İstenildiğinde yan yana birden fazla dükkan kiralamak suretiyle işyeri alanını büyütmek mümkün.

Hafriyat çalışmaları hızla devam eden küçük sanayi sitesi inşaatımızda,A Blokta 5 dükkan,B Blokta 5 dükkan,C Blokta 5 dükkan,D Blokta 5 dükkan olmak üzere 20 dükkan kısa sürede bitirilecek.İkinci etapta ise E Blokta 5 Dükkan,F Blokta 5 dükkan,G Blokta 5 dükkan,H Blokta 5 dükkan olmak üzere 20 işyeri daha yapılacak.Yeni Küçük Sanayi Sitemiz böylelikle 40 işyerinden oluşacak.

Önümüzdeki hafta ihale tarihi bildirilecek küçük sanayi sitemizde Yemek Fabrikası,Cafe-Restaurant,Sosyal ve spor alanları,idari bina ve toplantı salonu, küçük sanayideki şirketlerin ürünlerinin sergilendiği alan yer alacak.” ifadelerine yer verdi.

Küçük Sanayi Sitesi Büyütülüyor
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. BİLECIK belediye başkanı olacak insan

    Cevapla
Bizi Takip Edin