Kozabirlik İlkokulunda Veli Eğitim semineri

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kozabirlik İlkokulu’nun 23.12.2015 Çarşamba akşamı başlattığı veli eğitim semineri dün akşam ki oturumunu da gerçekleştirdi.

Her hafta Çarşamba akşamları 19:30-21:00 saatleri arsında gerçekleştirilen seminerde; Aile Eğitimi, iletişim kişilik, davranış bozuklukları, Yaratıcı çocuk geliştirme, Stresin üstesinden gelme konularında eğitimler veriliyor.

Okul Müdürü Ahmet Mercan’ın ve öğretmenlerin anlatımıyla gerçekleşen seminer renkli konularla ve gerçek hayatta yaşanan olayların işlendiği bir anlatımla düzenleniyor. İlimizdeki tüm velileri beklediklerini dile getiren Mercan okulun kapısının kendini geliştirmek isteyen tüm velilere açık olduğunu söyleyen mercan, Kozabirlik İlkokulu’nda bir kültür oluşturmak ve iyi insan yetiştirmek amacını taşıyan personelimizle elimizi taşın altına koymaya hazır olduklarını dile getiriyor.Seminerin 06.01.2016 tarihinde son bulacağını belirtilerek herkesi beklediklerini ifade ediyor.

Okul müdürü Ahmet Mercan konu ile ilgili yaptığı açıklama ise şöyle;
Bir eğitimci olarak amacım, bütün öğrencilerin öğrenmesine,yeteneklerini geliştirmesine,üretken bir şekilde çalışmalarına yardımcı olmaktır.Geleceğimizin büyükleri olacak çocuklarımızın en iyi sekilde yetismesidir. Çocuğu eğitmek istiyorsak ilk önce etrafındaki büyüklerin eksiklerini tamamlamak gerektiğine inanıyorum.Seminerin amacı 18 yasından büyük bütün bireylere çocuk gelişimi ve yetiştirilmesi konusunda yardımcı olmaktır.Bu seminerde her yaşta insanın kazanacağı bir davranışbulacaksınız.Değisimi hissedeceksiniz.Çocuklarımızın yetismesine ve öğrenmesine yönelik çabalarıma katılacağınızı umuyorum.






Kozabirlik İlkokulunda Veli Eğitim semineri
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

6 Yorum

  1. Kozabirlik geleceğin okullarından birisi…

    Cevapla
  2. ahmet hoca okulumuza çağ atlattı özel ilkokuluz değerini bilenlere.

    Cevapla
  3. emeği geçen herkese teşekkürler..çok güzel geçiyor seminerler.

    Cevapla
  4. 27 Aralık 2015, 16:52

    Kısa sürede yapılan tüm değişiklikler ve kaynaştırma öğrencilerim adına Kozabirlik ailesine teşşekkürü bir borç bilirim. Koza’da çalışmak ve bu ailenin bir parçası olmak paha biçilemez :)

    Cevapla
  5. 27 Aralık 2015, 17:25

    Seminerlerin velilere çok faydalı olacağını düşünüyorum okulumuz veliler ve öğretmenlerin gayretiylehakkettigi yerlere gelecek

    Cevapla
  6. Çok güzel ve faydalı bir seminerdi. Devamını bekliyoruz.

    Cevapla
Bizi Takip Edin