Köylüler Tarafından Av Tüfeğiyle Vurulmuş Halde Bulundu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’in Söğüt ilçesinde, Sakarya Nehri kıyısında köylüler tarafından av tüfeğiyle vurulmuş halde bulunan kızıl geyik tedavi altına alındı.

Köylüler durumu hemen Doğa Koruma ve Milli Parklar Bilecik Şube Müdürlüğü ile jandarma ekiplerine bilgi verilirken, yaralı geyik olay yerinden alınarak Bilecik Belediyesi Sokak Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezine getirildi. Burada vücudundaki 60’a yakın saçmayı çıkartılırken, 100 dikiş atıldı.

Geyiğin kendilerine ulaştığında vücut ısısının çok düşük olduğunu belirten Nedret Avcı, “Yaralı geyik, avcılar tarafından vurulmuş ve Sakarya Nehri kıyısına kendisini atmış, orada da köpekler hayvana zarar vermiş. Kurşunlar çıkarıldı, köpeklerin ısırdığı yerlere de dikiş atıldı. İnşallah yaşam savaşını kazanacak, doğal ortamına geri salacağız.” dedi.

Köylüler Tarafından Av Tüfeğiyle Vurulmuş Halde Bulundu
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 Yorum

  1. avcılık spor değildir eğlence,aktivite olsun diye hiç bir canlı canından edilemez

    Cevapla
  2. Şerefziler ne suçu varsa hayvanın

    Cevapla
  3. 21 Kasım 2019, 14:16

    BİLECİK MERKEZ DERESAKARI KÖYÜNDE DE ÇOK AVCI GEZMEKTE DOMUZ AVLAMAK İÇİN, JANDARMA SIK TEFTİŞE ÇIKMALI, AVCILIK İLKÇAĞDA KALDI, VURMANIN ZEVKİ Mİ OLUR? DOMUZU BİLE YEMEK HARAM, VURMAK HELAL DEĞİL. SİLAHIN HİÇBİR SAVUNULACAK TARAFI YOKTUR BU ÇAĞDA. HELE Kİ HAYVANLARI!!

    Cevapla
Bizi Takip Edin