Köylerde Güvenlik Kamerasıyla Takip Edilecek!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Valiliği, İl Jandarma Komutanlığı’nın görev ve sorumluluk bölgelerindeki köylerde meydana gelen veya gelme ihtimali olan olumsuzlukların önüne geçmek amacıyla köyleri güvenlik kamerasıyla takip edecek.

Bilecik İl Özel İdaresi, İl Jandarma Komutanlığı’nın belirlediği öncelik sırasına göre, vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması, asayiş olaylarında şüpheli ya da şüpheliler ile kullandıkları araçların tespit edilebilmesi, amacıyla köylerde güvenlik kamerası çalışması başlattı.

İl Özel İdaresi’nden yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

”Sayın Valimiz Dr. Kemal Kızılkaya tarafından, İl Özel İdaremiz hizmet ve yatırımlarını incelemek, vatandaşlarımızca yerine getirilmesi arzu edilen istekler ile giderilmesi gereken sorunlar üzerine gerçekleştirmiş olduğu ziyaretlerde köylerimize güvenlik kamerası kurulumu konusundaki hususlar ve gereklilikler değerlendirilmiştir. Köylerimizde güvenlik noktasında sürekli gelişen ve değişen günümüz şartları karşısında, kolluk kuvvetleri tarafından da asayiş olaylarına değişik mücadele yöntemleri geliştirilmekte ve son teknolojiden yardım alınmaktadır.

İl Jandarma Komutanlığı’nın görev ve sorumluluk bölgelerindeki köylerde meydana gelen veya gelme ihtimali olan olumsuzlukların önüne geçmek, vatandaşın can ve mal güvenliğinin sağlanması, asayiş olaylarında şüpheli ya da şüpheliler ile kullandıkları araçların tespit edilebilmesi, vatandaşlarımızın mağduriyetlerinin giderilmesi ve devletin gücünün her an ve her yerde hissettirilmesi amacıyla talep edilen Köylere Güvenlik Kamera Sistemi Kurulumu çalışmalarına, İl Jandarma Komutanlığı’nın belirlediği öncelik sırasına göre İl Özel İdaremizce başlanmıştır.

İl Özel İdaresi olarak aciliyet arz eden noktalarla ilgili çalışmalara öncelik verilerek Yeniköy, Deresakarı, Selbükü, Okluca, Çakırpınar, İlyasbey ve Erkoca Köylerimizde Güvenlik Kamera Sistemi kurulumu tamamlanmıştır. Çalışmalarımızın devamında Selöz, Kapaklı, Abbaslık ve Koyunköy Köylerimize de Güvenlik Kamera Sistemi kurulumu devam etmektedir.

İl Özel İdaremizce Köy Muhtarlarımızın taleplerinin karşılanması, İl Jandarma Komutanlığı’nın güvenlik önceliklerinin gözetilmesi ile görev ve sorumluluk alanımıza giren konularda ortak hizmetler yürütmeye ve vatandaşımızın hizmetine sunmaya devam etmekteyiz.”

Köylerde Güvenlik Kamerasıyla Takip Edilecek!
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin