“KÖŞKÜ MUAMMA” ADLI OYUN TİYATRO SEVERLERLE BULUŞTU

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediyesi tarafından düzenlenen “11. Uluslararası Bilecik Tiyatro Festivali” kapsamında “Köşk-ü Muamma” adlı oyun sahnelendi.

1

Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde sahnelenen oyunu Vali Süleyman Elban, Belediye Başkanı Selim Yağcı, daire amirleri, belediye meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile vatandaşlar izledi.
Bilecik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü organizasyonunda gerçekleştirilen tiyatro oyununda izleyenler keyifli anlar yaşadı.
Başrollerinde Cengiz Küçükayvaz ile Züleyha Karyağdı’nın yer aldığı müzikal komedi oyununda İbiş ile Hürmüz karakterleri canlandırıldı.
İzleyicilerin beğenisine sunulan oyunun sonunda, usta oyuncular Münir Özkul, Gazanfer Özcan, Erol Günaydın, Nejat Uygur, Selim Naşit Özcan ve İsmail Hakkı Dümbüllü sahnede anıldı.
Belediye Başkanı Selim Yağcı, oyunun sonunda yaptığı konuşmada; Bilecik’te güzel bir tiyatro oyunu ile daha buluştuklarını belirterek, ”Bu güzel oyunda sahne alarak, bizlere güzel bir akşam yaşatan oyuncularımıza teşekkür ediyorum. Ayrıca bu festivalimize katılarak anlam katan tiyatro severlere de teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Daha sonra Vali Süleyman Elban ve Belediye Başkanı Selim Yağcı tarafından oyunculara plaket verildi.

dsc_8106 dsc_8162 dsc_8244 dsc_8268 dsc_8312 dsc_8325 dsc_8329 dsc_8331 dsc_8338 dsc_8345 1 2 3 dsc_8090

“KÖŞKÜ MUAMMA” ADLI OYUN TİYATRO SEVERLERLE BULUŞTU
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin