Kokulu Mum

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Günümüzde pek çok kişinin pozitif yaklaştığı belli başlı ürün grupları vardır. Bunlardan biri kokulu mum olmaktadır. Kokulu mumlarda sunulan geniş koku yelpazesi her zevke hitap etmektedir. Aynı zamanda birbirinden çeşitli ve hoş aromaları ile kendinize uygun bulabilirsiniz. Elbette ki mumları yaktığınız zaman ortam ambiyansı saran hoş kokuları cezbedicidir. Mumları yakmadığınız sürece de kokuları ortamı sarmaya devam eder. Kokulu mumlar sadece kokuları ile değil, farklı objelerin şeklinde olması ile dekorasyona da uyar.

 

Kokulu Mum Fiyatları

Kokulu mumlar pek çok açıdan sunduğu pozitifliği ile her kişinin kullandığı objelerden biridir. Özellikle geniş aromatik kokusu sayesinde kendi koku zevkinize uygun mumu bulabilirsiniz. Kokulu mum tercihinde bulunurken de obje, renk ve büyüklüğüne göre seçim yapmak mümkündür. Elbette ki fiyatları da merak konusudur.

Kokulu mumların fiyatları; büyüklüğü, objesi, mumun yapısı ve kokusuna göre değişir. Bu nedenle sabit bir fiyat seçeneği olmamaktadır. Belirlenen fiyat aralığına uygun kokulu mum bulmak ise mümkündür. Farklı ve kendinize hitap edecek mum çeşitlerine https://www.taymum.com.tr/collections/kokulu-mumlar sayfasından ulaşabilirsiniz.

Kokulu Mum
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin