BELEDİYE’DEN KIZILAY’IN KAN BAĞIŞI ÇALIŞMASINA TAM DESTEK

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Bilecik Belediyesi Kültür Sitesi’nde gerçekleştirilen kan bağışı programında Bilecik Belediyesi personeli kan bağışında bulunarak, Kızılay’a destek oldu.

Bilecik Kızılay Şube Başkanı Selami Çınar, Bilecik’te kan bağışı noktasında iyi durumda olduklarını belirterek, Kızılay Haftası etkinlikleri kapsamında kan bağışı yapmak isteyen insanlara yardımcı olduklarını belirtti.

Kan bağışında bulunan belediye birim amirleri ve çalışanlarını ziyaret eden Belediye Başkanı Selim Yağcı, burada hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bilecik Kızılay Şube Başkanı Selami Çınar’ı başarılı çalışmalarından dolayı tebrik eden Belediye Başkanı Selim Yağcı, ”Bilecik Kızılay Şubemiz, gerçekten başarılı ve güzel çalışmalara imza atıyor. Sağolsun Şube Başkanımızın buradaki katkısı ve fedakarlığı oldukça yüksek. Dileğimiz bütün insanların sağlıklı olması ve bu kanları kullanmaya ihtiyacının olmamasıdır. Ancak, her türlü duruma tedbir anlamında bu çalışmaların da yapılması gerekiyor. Ben bu aktivitelerde emeği olan bütün arkadaşlarımı kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Bilecik Belediyesi’nin kendilerine birçok anlamda katkı sağladığına vurgu yapan Şube Başkanı Selami Çınar ise Belediye Başkanı Selim Yağcı’ya katkılarından dolayı teşekkür ederek, şunları söyledi:

”Belediyemiz gerek mekan tesisi anlamında gerek diğer konularda bizlere çok yardımcı oluyor. Bugün belediye çalışanlarımız, kan bağışı kampanyamıza tam destek verdiler. Ben kendilerine de ayrıca teşekkür ediyorum. Bilecik Kızılay Şubesi olarak bu anlamda elimizden gelen çabayı gösteriyoruz.” dedi.

Konuşmanın ardından Şube Başkanı Selami Çınar, Belediye Başkanı Selim Yağcı’ya Kızılay rozeti taktı.

DSC_4600

DSC_4603

DSC_4908

DSC_4914

DSC_4918

DSC_4938

DSC_4586

DSC_4590

BELEDİYE’DEN KIZILAY’IN KAN BAĞIŞI ÇALIŞMASINA TAM DESTEK
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin