Kılıçdaroğlu, Bilecik Belediye Başkanı Şahin’i ziyaret etti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin’i makamında ziyaret etti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ilk olarak Bilecik’in Bozüyük ilçesinde Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu’nu makamında ziyaret etti. Ardından Bilecik’e geçen Kılıçdaroğlu burada Bilecik Beledisini ziyaret etti. Burada Kılıçdaroğlu’nu, CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin ve belediye personeli karşıladı.

Kılıçdaroğlu, Başkan Şahin’den belediye hizmetleri ve yapılan yapılacak projeler hakkında bilgi verdi. Gelirlerin artmamasına rağmen borçların çoğunu ödediklerini anlatan Başkan Şahin, günün anlam ve önemine binaen hediyeler takdim etti.

Kılıçdaroğlu, Başkan Şahin’e başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, projelerde her türlü imkanları sağlayacaklarını söyledi.

Kılıçdaroğlu, Bilecik Belediye Başkanı Şahin’i ziyaret etti
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

9 Yorum

  1. Allah’ımya bide toplu açılış töreni demezlermi gül gül öldüm bune 2 heykel bi Park açılışı yapıldı 😂😂

    Cevapla
  2. Suya yüzde 270 zam yapıldı bütün belediye dükkanlarına yüzde 75 zam yapıldı arkadaşım gelirleri artmadı derken…. daha ne olucaktı .. bide arttırsalar demekki yedik ayvayı 😜

    Cevapla
  3. Kendi cebinden ödedi sonra belediyeden tahsil edicek kesin

    Cevapla
  4. Borçların çoğunu ödemiş ((((((Seçimlerden önce 120 Tl 60 Ton su alıyorduk şimdi 200,41 krş. 46 ton su alıyoruz Allahtan korkun bizden aldığınız su paralarını hangi yandaşınıza veya devletin vip arabasına binip arka koltukta rakı içmeğemi yok yok tünelde rakı bardağında masa masa gezmeleremi gidiyor. Belediye yolsuzlukta ulusal basında yer alıyor. Seçimlerden hemen sonra Yağcının 300 dosyası var her şeyi ortaya çıkartacağım diye tellallık yapıyordun yine seçimler geldi nerde bu dosyalar. çamur atmağa geldimi atarsınız. biraz usturuplu atında bu millet inansın.

    Cevapla
    • Selim beyde öyle diyordu Osmaneli belediye başkanına ama adam bağımsızlık koyup yine kazandı kapak yeterlimi dağa çok sıkayım mı 😂😂😂😂

      Cevapla
  5. 29 Eylül 2021, 21:47

    TEBRİKLERİ, KESİNLİKLE AYI HEYKELİ İÇİN ALMIŞTIR, BAŞKA İCRAATI YOK ÇÜNKÜ,,, MİLLET AÇ AÇ, PARALAR PUTLARA

    Cevapla
  6. CHP ye bırakın oy vermeyi günahımı vermem..belediyeyi mahfettiler ülkeyi versek eyvah eyvah…

    Cevapla
Bizi Takip Edin