Kent ormanından poşet poşet çöp topladılar

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Kent Ormanı’nda düzenlenen etkinlikte öğrenciler poşet poşet çöp topladı.

Geçlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünce düzenlenen etkinlik kapsamında Bilecik Gençlik Merkezi öğrencileri tarafından kent ormanında çöp toplama etkinliği yapıldı. Çok sayıda öğrenci ve kamu çalışanının katıldığı etkinlikte bir kaç saat içinde toplanan atıkların oldukça fazla olması ve torbaların çöp dağı oluşturması dikkat çekti.

 

Öte yandan Geçlik ve Spor İl Müdürlüğü önünden yürüyerek kent ormanına giden öğrenciler ellerinde taşıdığı pankartlarla büyüklere mesaj verdiler. Pankartlarda, ’En kolay temizlik çevreyi kirletmemektir’, ’Yarınlarımız bu günden yok etmeyelim’, ’Doğa bize değil biz doğaya muhtacız’ gibi yazılar yazarken, etkinliğe katılanlara yiyecek ve içecek ikramıyla sona erdi.

   

Kent ormanından poşet poşet çöp topladılar
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Bu yaz bir kere gölete gittim,ama insan olmaktan utanılırmı ben utandım.Etrafa atılmış burada saymakla bitmez ,nsanoğlunun yediği ve tükettiği aklınıza ne gelirse yiyemedikleri ne varsa etrafa atılmış. Belediyeyi yada işçileri kimse slamasın.Onlar ellerinden geleni fazlasıyla yapıyorlar hangi belediye hangi parti olursa olsun.Birey olarak herkes kendi yiyemediğini çöp bidonlarına atsa sorun yok.Böyle bir doğada ne piknik yapılır nede oturulur nasıl içiniz alıyor.Bu güzel dünyamızı mahvedenler Allahında bulur inşaallah.

    Cevapla
Bizi Takip Edin