Kendi Maskesini Üretmeye Başladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde Belediye Başkanı Zekiye Tekin önderliğinde koruyucu şeffaf siperli maske üretimine başlandı.

Belediye Başkanı Tekin, ilçede ikamet eden gönüllü hanımlar ile birlikte Belediye Binası toplantı salonunda siperli maske üretimine başladı.

Günde 500 siperli maske üreten gönüllü hanımlar, üretilen siperli maskeleri ilçede hizmet veren sağlık, emniyet, banka ve ilçe esnafına hediye ediyor.

Belediye Başkanı Zekiye Tekin” Ülkemizde ve tüm dünyada devam eden koronavirüs salgını dolayısıyla koruyucu tedbirler almaya devam ediyoruz. Biz de ‘Evde kal’ çağrısıyla böyle bir çalışma başlattık. Maske üretimine başladık. Ürettiğimiz maskeler, tüm yüz kısmını koruması hem de kolay temizlenmesi bakımında etkili oldu. İlk olarak sağlık çalışanlarına, polis, jandarma, belediye ve banka çalışanlarına dağıtacağız. Üretim arttıkça ilçedeki tüm vatandaşlarımıza dağıtmayı düşünüyoruz. Biz her daim sağlık çalışanlarının yanındayız.’’

Siperli maske üreten gönüllü hanımlardan Cevriye Kulaklı, ‘‘Belediye Başkanımız Zekiye Tekin’in ‘Koronavirüsten korunmak için maske yapacağız.’ çağrısını alınca hemen buraya geldik. Sağlık ve emniyet çalışanlarımız için burada üretim yapıyoruz. Karınca misali bizim de bir katkımız olsun diye düşünüyoruz.’’

Kendi Maskesini Üretmeye Başladı
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 15 Nisan 2020, 11:47

    tebrikler sayın başkan

    Cevapla
Bizi Takip Edin