KAYI ANITI ÖNÜNDE SELFİE!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediyesi tarafından, tarihimizden izler taşıması ve şehrin görüntüsüne yenilik kazandırılması amacıyla Bilecik İstanbul çevre yoluna yapılan “Kayı Boyu anıtı” görenlerden yoğun ilgi görüyor.

Bilecik Belediyesi tarafından iki yeni anıt yapıldı (6)

SANATÇILAR SELFİE ÇEKMEYE BAŞLADI!

Bilecik İstanbul çevre yoluna yapılan Kayı Boyu anıtı, yoldan geçenlerin dikkatini çektiği gibi geçenler bu anı ölümsüzleştirmek adına telefonlarına sarılıp Selfie çekmeye başladılar bile..

 

Televizyon ekranlarının sevilen İsmi Ramazan Çelik, konsere giderken yol üzerinde gördüğü kayı boyu anıtı ile selfie çekmeyi ihmal etmedi. Sosyal paylaşım sitesi facebook üzerinde çektiği selfie’yi paylaşan Çelik, paylaşımında “Diriliş ve Kurtuluşun Başladığı Yerden ! HAYIRLI PAZARLAR” ifadelerinde bulundu.

 

ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!

Tarihimizden izler taşıyan ve şehrin görüntüsüne yenilik katan Kayı Boyu Anıtı’nın Bilecik’in tanıtımına ne kadar hız kattığı gözler önüne seriliyor. Bu vesile ile haber228 olarak başlattığımız kampanyada Anıt ile çektiğiniz selfielerinizi yayınlıyoruz.


Fotoğraflarınızı göndermek için iletişim adreslerimiz:

Mail: haber228@gmail.com

Whatsapp: 0536 366 3656

Facebook: @bilecikhaber11


kayı_selfie

 

 

KAYI ANITI ÖNÜNDE SELFİE!
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. bilecik ozdeslescek osmanli artikk

    Cevapla
  2. kayi isareti bilecige ozgu bir sembol beylik sembolu sogut sembolu bari buna sahip cikalim hatta belediye evler kayi bayragi dagitmali

    Cevapla
Bizi Takip Edin