KARLI VE BUZLU YOLLARI BUZ ÇÖZÜCÜ İLE AÇIYORLAR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediyesi tarafından karla mücadele çalışmaları kapsamında kaldırım ve yollar solüsyon (kar ve buz çözücü) ile açılıyor.

Karla mücadele çalışmalarını aralıksız sürdüren Bilecik Belediyesi vatandaşlarımızın kaldırım ve yollarda ulaşımlarını rahat bir şekilde yapabilmeleri amacıyla çalışmalarına her gün bir yenisin ekliyor.

Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Ay, şehrimizin birçok noktasında gerçekleştirilen karla mücadele çalışmalarını yerinde inceleyerek, bilgi aldı.

Bilecik Belediyesi’nin kışa hazırlık çalışmalarını çok önceden tamamladığını hatırlatan Başkan Yardımcısı Abdullah Ay, Bilecik Belediyesi tarafından bu yıl karla mücadele çalışmalarında solüsyon maddesi kullandıklarını belirterek, şunları söyledi:

”Hava koşullarında ve trafik yoğunluğuna bağlı olarak 48 saate kadar etkili olabilen solüsyon maddesi sağladığı faydaların yanı sıra  kar ve buza karşı büyük bir etkiye sahip. Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı laboratuvarlarında yapılan testler sonucunda solüsyon maddesinin donma noktası eksi 70 derecelerine kadar inmektedir. Bu madde, yol yüzeyi üzerine oldukça hızlı ve üniform  olarak serilebilir. Bu madde insan, hayvan ve çevre sağlığını olumsuz yönde etkilemez. Karla mücadele çalışmasında son derece etkili olan bu madde, birçok belediye ve kurum tarafından kullanılmaktadır. Bu çalışmalarımız ile vatandaşlarımız kaldırım ve yollardaki ulaşımlarını daha rahat bir şekilde gerçekleştirebileceklerdir. Ekiplerimiz belirli bir plan dahilinde bütün kaldırım ve yollarda bu çalışmaları yapıyorlar” ifadelerini kullandı.


KARLI VE BUZLU YOLLARI BUZ ÇÖZÜCÜ İLE AÇIYORLAR
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin