KARABULUT: BÜTÜN SEVGİLİLERE GALİBİYET HEDİYESİ SUNMAK İSTİYORUZ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

”14 ŞUBAT SEVGİLER GÜNÜ’NDE OYNAYACAĞIMIZ KARŞILAŞMADA BÜTÜN SEVGİLİLERE GALİBİYET HEDİYESİ SUNMAK İSTİYORUZ”

Bilecik Belediyespor Basketbol Takımı Antrenörü Yeşer Karabulut, ikinci tur öncesi basketboldaki durum ve çekilen kuralar hakkında yaptığı değerlendirmede; ”14 Şubat Sevgililer Günü’nde oynayacağımız karşılaşmada bütün sevgililere galibiyet hediyesi sunmak istiyoruz” dedi.



 

Karabulut, takımdaki son durum ve geçtiğimiz günlerde ikinci tur eşleştirmeleri hakkında bilgi verdiği açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

”2015 – 2016 sezonuna bildiğiniz gibi 3. grupta başladık. Bu grupta zorlu ve iyi bir performans sergileyerek, lider olarak kapattık. Zaman zaman zorlandığımız karşılaşmalar oldu ama hedefimiz bu grupta 1.’liği almaktı ve bu hedefe ulaştığımız için de çok mutluyuz. Şimdi geçtiğimiz Pazartesi günü eleme turu karşılaşmaları kurası çekildi. Burada yeni rakiplerimiz belli oldu. Yeni rakiplerimiz Balıkesir Karesispor, Malatya Büyükşehir Belediyesi, Safranbolu Belediyesi, Antalya’nın Yıldızları Takımı ve Fethiye Gençlikspor olarak belirlendi. Güzel bir kura olduğunu düşünüyorum. Sonuçta bu gruptaki her takım güçlü. Biz de iyi bir takımız. Sonuçta bir önceki turu lider olarak kapattık. Bu hafta kendi evimizde 14 Şubat sevgililer gününde yani Pazar günü Saat: 17:00’de oynayacağız. Eleme turu müsabakalarına başlıyoruz. İlk karşılaşmamız Fethiye Gençlikspor ile olacak. Ondan sonraki hafta da Malatya Büyükşehir Belediyesi deplasmanına gideceğiz.”

bilecik haberleri

”TARAFTARIMIZIN DESTEĞİNE HER ZAMAN İHTİYACIMIZ VAR”

Bilecik Belediyespor Basketbol Takımı olarak, her zaman taraftarın desteğine ihtiyaçları olduğunu belirten Karabulut, şöyle devam etti:

”Gerçekten 2. turda zorlu rakiplerle eşleşmiş durumdayız ancak biz de iyi bir takımız. Bizler iyi çalışıyoruz, iyi bir havamız var. Geçtiğimiz hafta Beykoz’u yendik. Bu karşılaşmada gerçekten iyi oynadık. Ciddi bir karşılaşmaydı. Onları burada seyircilerimizin desteğiyle yendik. Seyircimizin desteğine çok ihtiyacımız var. Seyircilerimiz bizleri yalnız bırakmıyor. Gerçekten Bilecik’te güzel bir basketbol seyircisi oluştu. Bu hafta da taraftarlarımızı tribüne davet ediyoruz. Onlara güzel bir karşılaşma sözünü verebiliriz. Kazanabiliriz de kaybedebiliriz de. Bu hep birlikte göreceğiz. Ama buradan değerli sporsever halkımıza, bizlere değer veren insanlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bundan önceki karşılaşmalarımızda yanımızda oldukları için taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Bu hafta Sevgililer Günü’nde oynayacağımız karşılaşmaya da bekliyoruz. Onlara bu güzel günde belki de iyi bir galibiyet yani iyi bir Sevgililer Günü hediyesi de verebiliriz.” şeklinde konuştu.

bilecik haberleri

”BÜTÜN TARAFTARLARIMIZI KARŞILAŞMAYA BEKLİYORUZ”

14 Şubat Sevgiler Günü’nde yapacakları karşılaşma için taraftarları maça davet eden Karabulut, sözlerini şöyle tamamladı:

”Bugün Sayın Belediye Başkanımız Selim Yağcı ile de bir araya geldi. Kendisi turu, lider olarak geçtiğimiz için bizleri tebrik etti. Ben her zaman söylüyorum. Bugün Bilecik’teki sportif faaliyetlerde elde edilen başarılarda başkanımızın çok emeği var. Bundan dolayı kendisine çok teşekkür ediyoruz. Bilecik’teki spor faaliyetlerinin her noktasında olan basketbola, amatör spor kulüplerine ve diğer sporla ilgili olan alanlarda katkı sağlamaya çalışıyor. Başkanımız ile bir durum değerlendirmesi yaptık. Bizden iyi sonuçlar elde etmemizi istiyor. Bizler de bu anlamda Bilecik’imizi en güzel şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. Sizin aracılığınız ile bütün taraftarlarımızı 14 Şubat Sevgililer Günü’nde oynayacağımız karşılaşmaya bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.

AYRILAN VERİ:

bilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleri

 

 

KARABULUT: BÜTÜN SEVGİLİLERE GALİBİYET HEDİYESİ SUNMAK İSTİYORUZ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin