KARABIYIK, CUMHURBAŞKANI BAŞDANIŞMANLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık, 16 Nisan’da gerçekleştirilecek olan Anayasa değişikliği referandumuna ilişkin Bilecik’te gerçekleştirilecek halk oylaması çalışmalarını değerlendirmek amacıyla bir dizi temaslarda bulundu.

Karabıyık, temasları kapsamında Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Ahmet Selim Köroğlu, AK Parti Mkyk Üyesi ve Sivil Dayanışma Platformu Genel Başkanı Ayhan Oğan ve Sivil Dayanışma Platformu Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Şahin ile bir araya geldi.

 

Sivil Dayanışma Platformu Genel Merkezinde gerçekleştirilen görüşmede, 16 Nisan’da gerçekleştirilecek olan Anayasa değişikliği referandumuna ilişkin istişare yapılırken, Bilecik’teki halk oylaması çalışmaları ve yapılacaklar konusunda değerlendirmelerde bulunuldu.

 

“16 NİSAN DÖNÜM NOKTASI OLACAK”

İl Başkanı Karabıyık, 16 Nisan’da millet tarafından oylanacak olan Anayasa değişikliğinin Türkiye için dönüm noktası olacağını, temasları kapsamında değerlendirmelerde bulunduklarını belirterek, “Türkiye Cumhuriyeti 16 Nisan sonrasında hedeflerine daha hızlı ulaşacak. 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimizin ilk ayağı 16 Nisan’da yapılacak referandum ile gerçekleşecek. Türkiye Cumhuriyeti, geçtiğimiz 15 yılda AK Parti hükümetleriyle büyümeye, gelişmeye ve büyük hedeflere koşmaya başladı. Cumhurbaşkanının halka karşı sorumlu olacağı bu sistemi milletimize daha geniş çapta anlatacağımız bir süreç var. Bu süreci en iyi şekilde değerlendirerek, Türkiye’nin müreffeh bir konuma gelmesi için çalışmalarımızı yapacağız” ifadelerini kullandı

 

KARABIYIK, CUMHURBAŞKANI BAŞDANIŞMANLARIYLA BİR ARAYA GELDİ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin