Kapı Kapı Dolaşarak Hediye Verdiler!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İYİ Parti Bilecik İl Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri ile engellileri evlerinde ziyaret ederek hediye dağıttı.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla ziyarette bulunan partililer, engelli çocuklarla yakından ilgilenerek onlara çeşitli hediyeler verdi.

Ziyaretler ile ilgili olarak açıklamada bulunan İl Başkanı Halil Şahin, “Engelli çocuklarımızın her türlü sıkıntılarını çözmek, onları toplumdan soyutlamadan birer birey olduklarını ve özel bir ilgiye ihtiyaç duyduklarını adımız gibi biliyoruz. İnşallah İYİ Parti iktidarında engelli kardeşlerimizin hayatını kolaylaştıracak çok daha büyük adımlar atacağız. Toplumumuzun en hassas meselelerinden biri olan engelli vatandaşlarımızla ilgili meselelerdeki duyarlılığın artmasını ve onlara pozitif ayrımcılık yaparak sorunlarını öncelikli olarak çözmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu.

Hediyelerde verip mutlu olduklarını görmek en büyük arzumuz diye Başkan Şahin; “İYİ Parti Bilecik İl Başkanlığı olarak il başkanımız Halil Şahin, Toplumsal politikalardan sorumlu İl Başkan Yardımcısı Nurten Sarıçayöz ve Cumhuriyet Mahallesi muhtarı Cem Çevik ile birlikte 3 Aralık Dünya Engelliler Günü vesilesiyle Aleyna, Ceren, Cem kardeşlerimizi ziyarette bulunduk ve hediyelerini verdik.” ifadelerine yer verdi.

Kapı Kapı Dolaşarak Hediye Verdiler!
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. Dünya engelliler gününde kardeşlerimizi unutmayan Halil başkanımıza sonsuz teşekkürler. Allah yolunu bahtını açık eylesin…

    Cevapla
  2. Halil baskan nerde senin meclis üyelerin ne oldu ayrı gayrınız mı var yoksa Ahmet gürsesin hala talimatından çıkamadılarmı bence bir sorun var burda iyi düşün ….

    Cevapla
Bizi Takip Edin