Kapatıcı İle  Cilt Kusurlarına Son

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cilt insanlar için çok önemlidir. Bu yüzden bakımlı olması ve kusursuz durması, her insanın istediği bir durumdur. Bazen çeşitli sebeplere bağlı olarak birçok cilt problemi ortaya çıkar. Günlük hayatta çok fazla sorun teşkil etmese de özel bir yere gidileceği zaman, ciltteki kusurların belli olması rahatsız eder.

Bu yüzden de biraz bakım yaparak, akne ya da sivilce gibi problemler kapatılabilir. Bunun için kapatıcı kullanılır. Kapatıcı ciltteki sorunlu bölgeye uygun bir fırça ya da parmaklar ile ince bir tabaka halinde sürülür. Kızarıklık ya da koyu bir leke varsa kapatır. Kapatıcı kullanırken, her bölge için farklı bir renk kullanmak gerekir. Ancak bu şekilde kusursuz bir görünüm el de edilebilir.

Kapatıcı Çeşitleri Nelerdir?

Kapatıcı genel olarak ciltteki sivilce lekeleri, gözaltları için kullanılır. Cilt lekeleri için yeşil renkte kapatıcı kullanmak nötr bir hale getirir. Gözaltlarına daha açık kapatıcı sürülerek, aydınlık bir görünüm sağlanır. https://www.kozmela.com/kapatici-concealer adresinden kapatıcı çeşitleri ve fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz.

 

Kapatıcı İle  Cilt Kusurlarına Son
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin