KAPALI YÜZME HAVUZU MİNİKLERE SICAK İMKANLAR SAĞLIYOR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İlimizde 2015 Yılında yapımı tamamlanan “Bilecik Merkez Kapalı Yüzme Havuzu” Aralık ayında 2 derece soğukta miniklere sıcacık imkanlar sağlıyor.

Gençlik Spor Bakanlığı ve Spor Genel Müdürlüğünce İlimizde 2015 Yılında yapımı tamamlanan 6-14 yaş çocuk ve gençlerin yüzme kurslarına başladığı, haftanın ikişer günü bayan ve erkek yetişkinlerede yüzme imkânı sağlandığı Bilecik Kapalı Yüzme Havuzu’nda içinde bulunduğumuz 2 derece soğukta, miniklere sıcacık imkanlar sağlayor.

Havuz Fiyatları Makul rakama çekilecek..

“HAVUZ FİYATLARI DUDAK UÇUKLATTI” söylenti ve haberlerine istinaden Aylık 8 saati 100 tl olan havuz fiyatının  Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor il müdürü Aslan Yıldız tarafından fark edilip Eski komisyon tarafından belirlenen ücretin, Ocak ayından itibaren yeni toplanacak komisyon ile çok daha makul bir rakama çekileceği iddia edildi..

Eski Komisyon tarafından belirlenen havuz fiyatları 

Pazartesi-Çarşamba-Cuma Büyük Bayanlar, Salı-Perşembe-Cumartesi Büyük Erkekler olmak üzere; saat 17:00dan 22:00 kadar çalışma yapılan kapalı yüzme havuzunda, Kayıt için idrar ve mantar tahlilleri mecburidir. Haftanın 7 günü 09:00-16:00 arası 06-14 Yaş eğitim amaçlı çalışmalara mecburi tutulmuştur.

Yüzme Eğitim Ücretleri        = 06-14 Yaş              (Aylık 8 Saat)                   100,00-TL.

Yüzme Eğitim Ücretleri        = Büyük Bayanlar     (Aylık 8 Saat)                   150,00-TL.

Yüzme Eğitim Ücretleri        = Büyük Erkekler      (Aylık 8 Saat)                   150,00-TL

 



KAPALI YÜZME HAVUZU MİNİKLERE SICAK İMKANLAR SAĞLIYOR
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Fiyatlar çok yüksek…

    Cevapla
Bizi Takip Edin