KAPALI PAZARDA VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİLER

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, Belediye Başkanı Selim Yağcı ve İl Başkanı Fikret Karabıyık, Cumhurbaşkanlığı Halk Oylamasına ilişkin çalışmalar kapsamında Kapalı Pazar esnafı ve vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Servet Yılmaz, Kadın Kolları Başkanı Ümran Erdoğan Karayiğit ve partililerin olduğu ziyarette, Milletvekili Eldemir, Belediye Başkanı Selim Yağcı ve İl Başkanı Fikret Karabıyık, vatandaş ve esnaf ile sohbet etti.

 

Yaptığı ziyaret hakkında sosyal medya hesabında paylaşımda bulunan Belediye Başkanı Selim Yağcı; ”Belediyemiz Kapalı Pazar esnafımızı ziyaret ederek esnafımıza ve vatandaşlarımıza hayırlı işler temennisinde bulunduk. AK Parti İl Başkanımız Fikret Karabıyık, Bilecik Milletvekilimiz Halil Eldemir ve Kadın Kolları Başkanımız Ümran Erdoğan Karayiğit ile birlikte hemşehrilerimiz ve pazar esnafımıza hayırlı kazançlar dileyerek hasbihal ettik. 16 Nisan’da İnşallah Türkiye’nin aydınlık yarınlarının, berrak ışıklarıyla tertemiz bir güneş doğacak. Tek bayrak, tek millet, tek vatan, tek devlet için #GücümüzMilletKararımızEvet” ifadelerini paylaştı.

 

İl Başkanı Karabıyık ise, ” Görüyorumki, Bizden hiçbir zaman desteğini esirgemeyen pazarcı esnafımız yine Devletinin, Cumhurbaşkanının yanında. Bu bağlamda Pazarcı esnafımız ve tüm esnaf kardeşlerime bereketli kazançlar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

 

KAPALI PAZARDA VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİLER
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin