Kanguru Matematik Türkiye Yarışmasında Özel Bilecik Edebali Şehir İlkokulu Farkı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’te 7 yıldır hizmet veren Özel Bilecik Edebali Şehir İlkokulu, “Kanguru Matematik Türkiye” yarışmasında da farkını ortaya koydu.

Özel Edebali Şehir İlkokulu 2. sınıf öğrencisi Miray Gezer, dünya çapında da düzenlenen ve 80 ülkeden 6 milyondan fazla, Türkiye’de ise 9 bin 397 öğrencinin katılım sağladığı “Kanguru Matematik Sınavı”nda 27. oldu.

Minik Miray’ın bu başarısı ailesini, okulunu ve öğretmenlerini gururladırdı.

Miray Gezer’in 5 yaşındayken Özel Bilecik Edebali Anaokulu’nda eğitimine başladığını aktaran Okul kurucusu Saadet Güzel, konuyla ilgili açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“GURUR KAYNAĞI OLDU”

Anaokulumuzda başarıyla uygulanan Mental Aritmetik eğitimini de alan öğrencimiz küçük yaştan beridir matematiği severek büyüdü. Öğrencimiz Miray Gezer’in bu başarısı ailesinin, sınıf öğretmeni Faruk Akdoğan’ın ve okulunun gurur kaynağı oldu.

“BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUZ”

Okulumuz birbirinden değerli öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimiz ile tüm sınav, yarışma ve sosyal çalışmaların içinde sağladığımız tüm imkanlar ve aile ortamı sayesinde üstün başarılar ile yürümeye devam edecektir. Öğrencilerini akademik ve sosyal yönden geliştirmeyi amaç edinen, yarışmacı tüm platformlarda yerini alan, tüm teknolojik ve bilimsel gelişmeleri öğrencilerine aktarmada rehber olan Özel Edebali Eğitim Kurumlarını, sınavda başarı gösteren öğrencimizi, ailesini ve öğretmenlerini tebrik ediyor; başarılarının devamını diliyoruz.

 

Kanguru Matematik Türkiye Yarışmasında Özel Bilecik Edebali Şehir İlkokulu Farkı
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin