Kan Muhafazasında Yenilikçi Çözümlere Coolermed ile Erişin

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kan, insan sağlığı için hayati öneme sahiptir. Bu nedenle çeşitli zamanlarda ihtiyaç duyulan kan ünitelerinin saklanmasında yenilikçi kan saklama dolaplarına ihtiyaç bulunmaktadır. Coolermed, estetik görünümü ve ergonomik tasarımıyla birbirinden farklı ebatlarda pek çok ürünü müşterilerine sunmaktadır. Kolay kullanımı mümkün kılan dijital ekranları sayesinde kan saklama dolapları, ideal sıcakların zahmetsizce oluşmasını sağlar.

Ayrıca cam panelleri ile dolap içerisinde yer alan kan üniteleri görülebilmektedir. Sizler de hastane, laboratuvar, klinik gibi alanlarda birbirinden özel kan saklama dolaplarını kullanabilir; kan ünitelerinin ideal sıcaklıklar dahilinde muhafazasını mümkün kılabilirsiniz.

Farklı Ebatlarda ve Derinliklerde Birbirinden Özel Kan Saklama Dolapları

Kan üniteleri, hassas sıcaklıklarda saklanması gereken tıbbi ürünlerdir. İnsan sağlığında hayati bir öneme sahip olan kan ünitelerine her an ihtiyaç duyulduğu için bu ürünlerin uygun sıcaklıklarda bozulmadan saklanması önemlidir. Coolermed, kan saklama dolaplarında yenilikçi çözümleri bir araya getirmektedir. Ayrıca liyofilizatör gibi farklı medikal soğutma ekipmanları Coolermed’de yer almaktadır.

Farklı boyutlarda ve derinliklerde birbirinden özel kan saklama dolaplarının üretim ve satışını gerçekleştiren Coolermed, dünya çapında bir markadır. Çok özel fiyatlarla sizlere sunulan kan saklama dolapları 225, 352, 600 ve 685 litrelik farklı hacimler üzerinden sizlere sunulmaktadır. Geniş hacimleri ile birden fazla kan ünitesinin aynı anda muhafazasını mümkün kılan kan saklama dolapları, sahip olduğu özellikler sayesinde kullanışlılık vadetmektedir.

Ergonomik Tasarımları Sayesinde Kolay Kullanım

Ergonomik bir tasarıma sahip olan kan saklama dolapları, birçok özelliği bünyesinde barındırmaktadır. Coolermed kan saklama dolaplarının özelliklerini genel hatlarıyla şu şekilde sıralamak olanaklıdır:

  • Farklı hacimleri ile kan üniteleri aynı anda muhafaza edilir.
  • Birden fazla çekmecede şeffaf pleksiler yer alır. Böylelikle kan torbaları dik bir pozisyonda saklanır.
  • Dolapların ısı aralıkları değiştirilebilir. Kan ünitelerinin ideal sıcaklık ayarları 2-6 santigrat derece olsa da çeşitli kan ünitelerine göre sıcaklık ayarında değişiklik meydana gelebilir.
  • Dolapların yerel ağa bağlanma özelliği, uzaktan verilere ulaşılmasını sağlar.
  • Hijyen koşullarına göre tasarlanan dolaplar, kan ünitelerinin de hijyenik bir şekilde saklanmasını mümkün kılar.

Belirtilen özelliklerin her biri, kan saklama dolaplarının avantajları arasında yer almaktadır. Sizler de medikal soğutucular  içinde yer alan Coolermed kan saklama dolaplarını tercih edebilirsiniz.

Kan Muhafazasında Yenilikçi Çözümlere Coolermed ile Erişin
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin