KAMP KARAVAN VE SPORTİF BALIK AVI TUTKUNLARI BİLECİK’TE BULUŞUYOR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yemyeşil doğası ve Bilecik merkezine yaklaşık 7 km uzaklıkta bulunan, yazın günde ortalaması 3 ila 5 bin kişinin uğrak yeri haline gelen Pelitözü Gölpark’ta bu yıl 1. si düzenlenecek olan Kamp Karavan ve Turna Balık Avı Festivali doğa ve alternatif turizm severler ile buluşacak.

Bilecik Valiliği himayelerinde, Bilecik İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Avcılar ve Arıcılar İhtisas Kulübü Derneği işbirliğiyle Bilecik İl Özel İdaresi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ortaklığında 21-22 Mayıs Tarihlerinde Pelitözü Gölpark’ta düzenlenecek.

Yoğun katılım beklenen etkinlikte Avcılar Atıcılar İhtisas Kulübü Derneği yetkililerince sınırlı kontenjan kapsamında kayıtlar alınmaya başlandı. 21 Mayıs Cumartesi kamp ve karavancılar için Pelitözü Gölpark’ta ayrılan alanda gelen misafirler ilgili dernek ve il özel idaresi yetkilileri tarafından konumlandırılacak. Akşam ateş başında gitar eşliğinde çeşitli ikramlar ve etkinlikler gerçekleştirilecek.

Hem kamp ve karavan hem de bireysel olarak balık tutmak isteyen sporcular ise 22 Mayıs Pazar sabah 7:00’da oltalarını Pelitözü Gölpark’a balık tutmak için atacaklar. 11:00’da balık tutma yarışmasının bitimiyle noter ve yetkililer huzurunda dereceye girecekler belirlenecek. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yetkililerince alanda çocuklara ve gençlere ise kum voleybolu, ip atlama, halat çekme, yumurta taşıma, Survivor parkurları, çuval yarışı, uçurtma uçurma gibi çeşitli etkinlikler ve sportif yarışmalar düzenlenecek.

Çeşitli illerden gelecek olan doğa tutkunlarını spor severlerin ağırlayacağı  etkinliklere herkes davetlidir.

KAMP KARAVAN VE SPORTİF BALIK AVI TUTKUNLARI BİLECİK’TE BULUŞUYOR
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin