Kafalar Döviz Kuru Gibi Oldu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, basın açıklaması gerçekleştirdi.

Başkan Şahin açıklamasında sorulan bir soru üzerine şehir merkezine yapılan “Atatürk Parkı”nın maliyeti ile ilgili detaylar verdi.

Parkın toplam 4 milyon lira gibi bir rakama mâl olduğunu açıklayan Başkan Şahin, geçmiş dönemlerde yapılan hamsu vadisi projesine de rakamlar üzerinden eleştirilerde bulundu.

Belediye’nin park ve bahçeler müdürlüğünün 2021 bütçesine ayrılan payın mevcut parka ödeme yapıldığı gibi bir algı oluştuğunu ve bunun kesinlikle yanlış olduğunu, Matematikte elma ile armutun toplanamayacağını belirterek şu ifadelere yer verdi:

“GİZEMLİ BİR YÜRÜME PARKI”

Bunlarla uğraşan adamlar (Atatürk Parkı ile ilgili gündeme gelen bütçe tartışmaları) hiç dile getirmiyorlar ki meşhur hamsu vadisindeki yürüyüş parkurumuz var, yalnız başında buraya girmek tehlikeli ve yasaktır yazıyor. İçine girilemeyen gizemli bir yürüme parkı.

“2010’DA DOLAR 1.57, BUGÜN 7.70”

Proje maaliyeti 2010 yılında 1 milyon 788 bin liraya ihale ediliyor. 12 ocak 2011 de sözleşme imzalanıyor. Üzerinde yürünemeyen yürüme parkuru yapılıyor. İhaleye çıkış tarihindeki dolar kuru 1.57 lira, bugüne geliyoruz 7.70 lira ile çarptığımızda 10 milyon lira yapıyor. Bu para, Milletin cebinden çalınıp oraya dökülmüştür. Biz öyle pahalı bir şey yapmayız. Bir tane adam diyemez şurası pahalıdır hepsinin hesabı vardır. Bizler mühendisiz hesap kitap biliriz.

“4 MİLYON LİRAYA MAL OLDU”

Atatürk Parkı için 3 milyon 524 bin lira harcandı, çeşme hariç. Çeşmeyle birlikte toplamda 4 milyon lira gibi rakama mal oldu.

 

Kafalar Döviz Kuru Gibi Oldu!
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 500 bin liraya çeşme yaptırıyor Kanuni Sultan Süleyman sanki… har vurup harman savur bakalım milletin parasını. Aç heykelcileri yandaş inşaatçıları doyur biraz.

    Cevapla
Bizi Takip Edin