Kadın Mont Modelleri

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Montsuz bir kış hayal etmemiz mümkün bile değilken, her kış sezonu artan model çeşitleri, kadınlar için harika kombinler oluşturma şansı yaratıyor. Kısa veya uzun, tüylü ya da kaşe, kapüşonlu ya da dik yakalı seçenekleriyle dolaplarımızı her tarza uygun hazırlamamız mümkün. Mevsimine göre değişik çeşitleri de her kadın için bir kolaylık. Bahar dönemlerinde bir yağmurluk veya kısa ince ceket görürken, kışın yağmura soğuğa karşı bize sıcacık bir his yaratacak tüylerin arasında buluyoruz kedimizi.

En Çok Tercih Edilen Kadın Mont Modelleri

Son dönemde kadınların üstünde daha çok dik yakalı şişme montları görüyoruz. Hem kumaş açısından hem renk olarak fazlaca çeşidi bulunan şişme montları her tarzda kullanmakta mümkün. Özellikle deri ve kadife fitilli kumaşı tercih edilirken, renk olarak bej, siyah veya camel en gözde renkler.  Pelüş montlarda en az kabanlar kadar tercih ediliyor. Kombinlerde kolaylık yaratacak boy avantajıyla yumuşacık hissiyatı ile son dönemin gözdesi lacivert kadın mont oluyor.

Kadın Montlar Nasıl Kombinlenir?

Kombin yapabileceğimiz en kolay parça monttur. Renk uyumuna dikkat ettikten sonra, en sevdiğiniz modeli, favori kıyafetlerinizle giymeniz oldukça kolay. Her pantolon ve kazakla birlikte giyebileceğiniz montlarınızı, tercih edeceğiniz şapkalar ve atkılarla bambaşka havaya sokarak her gün farklı görmeniz artık mümkün.  Hem mükemmel görünümü yaratan, hem de bütçe dostu kadın montlarını Dilvin’in sitesinde https://www.dilvin.com.tr/kadin-mont-modelleri adresine bakarak bulabilirsiniz.

 

Kadın Mont Modelleri
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin