JANDARMA ULAŞTIRMA TABUR KOMUTANLIĞINDA YANGIN EĞİTİMİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Söğüt Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü tarafından, Jandarma Ulaştırma Eğitim Tabur Komutanlığı, Hizmet ve Muhafız Bölük Komutanlığı emrinde görevli personele, Söğüt İtfaiye Müdürü Ayhan ÇENGEL ve İtfaiye Amiri Engin SOYLU tarafından eğitim verildi.

bilecik haberleri

Jandarma Ulaştırma Eğitim Tabur’unda düzenlenen eğitimde, yangın durumunda ilk olarak yapılması gereken konular hakkında teorik ve uygulamalı olmak üzere iki aşamalı önemli bilgiler verilerek, bilinçli müdahalenin önemine değinildi.

Personelin olası bir yangın durumunda yapması gerekenler ile yangın söndürme tüpü ve Söğüt İtfaiye Müdürlüğüne ait itfaiye aracı ile yangına doğru müdahale tarzları uygulamalı olarak gösterildi. İtfaiye Amiri Engin SOYLU, ilk önce yangının oksijen ile temasının kesilmesi gerektiğine dikkat çekti. Ayrıca yangın söndürme tüpünün kullanım şekillerini göstererek, yangına tüp ile müdahale ederken uzaktan ve rüzgarı arkamıza almamız gerektiğini, en önemli noktanın yangın söndürme tüpü ile yangının doğduğu yere ve alevin dibine tutulması gerektiğinin önemine değindi. Yangına maruz kalındığında ya da bir yangın görüldüğünde binanın kaçıncı katında olduğunu ve açık adresi detaylı bir şekilde verilerek itfaiyeyi doğru yönlendirilmesi gerektiğini vurguladı.
bilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleri

 

JANDARMA ULAŞTIRMA TABUR KOMUTANLIĞINDA YANGIN EĞİTİMİ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin