İYİ Parti’de Adaylığını Açıkladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İyi Parti üyesi Halil Şahin, İl Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Bilecik’te İYİ Parti’nin yapılacak olan İl Kongresi öncesi İl Başkanlığına adaylığını açıklayan Halil Şahin İl Başkanlığı binasında başvurusunu yaparak basın açıklaması yayımladı.

“Güzel Günleri Görmek İçin”

Bilecik halkına hizmet etmek için aday olduğunu belirten Şahin, “26.07.2020 tarihinde yapılacak olan il kongremizde birlik beraberlik ve demokrasi adına Bilecik İYİ Parti İl Başkanlığına adayım. Osmaneli’den Gölpazarı’na Söğüt’ten Pazaryeri’ne Bozüyük’ten Merkez ilçeye üye olan ve il delege görevi bulunan İYİ Parti’li abi, abla ve kardeşlerini kongremize davet ediyor bu demokrasi şölenimize katılmalarını diliyorum. Zorlu süreçlerden geçerek refaha çıkacağımız güzel günleri görmek ve hep bir arada partimizi yönetmek adına aynı zamanda Bilecik halkına hizmet etmek için desteklerinizi bekliyoruz.” ifadelerine yer verdi.


İLGİLİ HABER İÇİN RESME TIKLAYINIZ..

 

İYİ Parti’de Adaylığını Açıkladı
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 Yorum

  1. Yönetici olacak vasfı nedir? Ciddi öğrenmek istedim.

    Cevapla
    • Gördünüzmü vasfı

      Cevapla
      • Mert Bey, ben seçilip seçilmemesinden bahsetmiyorum. Vasfını soruyorum. Yani bir siyasi partinin başına geçecek şahsiyetin/adayın birikimsel olarak ne yaptığı ile ilgileniyorum ve bunu siyasi bir amaç doğrultusunda sormadım. Sizin vasıf anlayışınız sadece seçilmek ise bilemem.

        Cevapla
Bizi Takip Edin