İYİ Parti İl Başkanı Halil Şahin’den Haber228’e Özel Açıklamalar

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen İYİ Parti İl Kongresinde 219 delegenin 119 oyunu alarak İYİ Partinin Bilecik İl Başkanı olan Halil Şahin, Haber228’e özel açıklamalarda bulundu.

Siyasete olan ilgisinden dolayı küçük yaşından bu yana siyasetle ilgilendiğini ve diğer siyasi partiler de dahil olmak üzere siyasette bulunduğunu anlatan Başkan Şahin, “2016 yılında İYİ Partinin kuruluş aşamasından şuan ki gelinen sürece kadar İYİ Partinin tamamen içerisinde, küçük ve büyük demeden her türlü göreve vakıf olup burada çalışmalarıma devam etmekteyim.” ifadelerini kullandı.

5 AY SÜREN İSTİŞARELERİN SONUCUNDA ADAY OLDUM

İl Başkanlığı adaylık sürecini de anlatan Şahin, Haber228 editörü Uğur Baklacı’ya şu açıklamalarda bulundu:

Şuanki başkan vekilim Soner Şahin ile birlikte istişare sonucunda hemen gelişmiş bir süreç değil bu kongre sürecinden 5 ay öncesinde istişare sonucu böyle bir durum olsa nasıl ilerleriz bu konuda istişareye girdik. Bunun sonucunda alt yapı çalışmalarımıza başladık, delegelerimizle, ilçe başkanlarımızla görüşmeye başladık. Bir kerede ortaya çıkmış bir şey değildir.

DELEGELERİMİZ TEVECCÜH GÖSTERDİ

Kongreden 1 hafta önce mevcut il başkanı Mehmet Yılmaz beyefendinin açıklamasından sonra bizde adaylığımızı açıkladık. Seçime hazır olduğumuzu ve bizim bu yarışın içerisinde demokrasi yarışına dahil olmak istediğimizi belirtip aday olduk. Teveccüh gösterip bizi delegelerimizin oyu bizleri buralara getirdi.

AHMET GÜRSES’E ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM

Ahmet Gürses ile çalışmalarımız var ve daha da olacaktır. Mevcutta zaten partimizin temsilcisi ve İYİ Partili belediye başkan yardımcısıdır. Kendisinden sonsuz bir destek görüyorum, bu konuda da kendisine teşekkür ediyorum.

GURUR DUYUYORUM, DEVAM EDECEĞİM..

MHP’de kongre sürecine başladığımızda Meral Akşener hanımefendinin Ahmet Gürses’in burada payı çok büyüktür kendisinin MHP Genel Başkanlık Kongre sürecinde birebir istişarede olup ilk imzayı verendir, bu süreçten itibaren MHP Kongresi olmadı, istenmedi yada bu şekilde ilerledi. Arkasından biz ayrılık sürecine girdik 2016’da. Ben de mayıs ayında ankaradaydım Meral Akşener hanımefendiyle. Arkasından Meral Hanım’ın Söğüt ve Bilecik programlarına da katıldım. Parti kuruyoruz artık biz bu çatı altında değil bu parti altında olacağız dediği günden itibaren kuruluşundan şu ana kadar her daim Meral Akşener hanımefendinin yanında ve yolunda ilerledim. Bu konuda gurur duyuyorum ve ilerlemeye de devam edeceğim.

GENELDE VE YERELDE İTTİFAK NASIL DEVAM EDİYOR?

Şuan içerisinde 31 mart seçimlerinde genel merkezler düzeyinde bir ittifakımız vardı. Bu ittifak belediyelerimizi kazandırdı. Belediyelerle birlikte genel anlamda bir istişareye de yol açtı. Biz şuanda yerel anlamda herhangi bir sıkıntı çekmiyoruz yada ilerleyişte herhangi bir problem görmüyorum. Lakin ilçelerimizde birkaç aksaklıklar ve yanlışlıklar olduğu kanaatindeyim, bu konuyla ilgili gelecek haftalarda kamuoyunu detaylı olarak bilgilendireceğim. İttifak devam eder mi? Bu bizim asgari isteyip istemememizin dışında genel merkezimiz ve genel başkanımızın talimatları doğrultusunda yada istişareleri dahilinde gerçekleşecek bir süreçtir. Bunu ilerleyen süreçte göreceğiz, genel başkanımızın takdiri nasıl olursa o şekilde devam edeceğiz.

Diğer yandan, Bilecik İlçelerinde aksaklık ve yanlışlıkların olduğunun altını çizen ve önümüzdeki haftalarda konu hakkında açıklama yapacağını yineleyen Başkan Halil Şahin’in, yapacağı açıklamalar merak konusu oldu.


İLGİLİ HABERLER:

İYİ Parti İl Başkanı Halil Şahin’den Haber228’e Özel Açıklamalar
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Ahmet gürses te bir sorun mu var koruma şöfor sekreter ne bu bunu biri acıklasa

    Cevapla
Bizi Takip Edin