İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Bilecik’te

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bir takım ziyaretler gerçekleştirmek üzere Bilecik’e geldi.

BOZÜYÜK BELEDİYESİNİ ZİYARET ETMEDİ

Bilecik ziyaretine Bozüyük ilçesinden başlayan Akşener, burada gerçekleştirdiği esnaf ziyaretinin ardından partililerle bir araya gelirken Bilecik Kent Merkezine yola çıktı.

Akşener’i Bozüyük Belediye Başkanı Talat Bakkalcıoğlu karşılarken, Bozüyük ziyaretinde Akşener in Belediyeyi ziyaret etmemesi dikkatlerden kaçmadı. Sebebinin saat 17:30 da İstanbul’da bir programı olduğu öğrenilirken, Akşener’in ilk fırsatta Başkan Bakkalcıoğlu’nu makamında ziyaret edeceği kaydedildi.

BAŞKAN ŞAHİN: “2024’E KADAR PLANLADIK”

Bilecik ziyareti kapsamında Belediyeyi ziyaret eden Akşener’i Belediye Başkanı Semih Şahin makamında kabul etti. Burada belediye çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Şahin, ittifakın devam ettiğini, belediye olarak ta göreve geldikleri ilk günden 2024 yılına kadar yapılacak tüm çalışmaları planladıklarını ve buna uyduklarını aktardı.

Ziyaretleri kapsamında gazetecilere açıklamalarda bulunan Akşener, Esnafın bir ülkenin bel kemiği olduğunu belirterek şu ifadelere yer verdi:

“BUNUN KİMSEYE FAYDASI YOK. YOLLARA DÜŞTÜK..”

20 ocak 2020 tarihinden itibaren ilçe ilçe esnaf dolaşıyorum. Sebebi de Türkiye esnafı unuttu. Esnaf en fazla istihdam oluşturan alan. Sanayicinin ürettiğini tüketiciye sunan insandır. Esnaf bir ülkenin, sadece Türkiye için söylemiyorum bel kemiğidir ve bütün iktidarlar da esnafa özel önem verirler. Uzunca bir zamandır kutuplaşma üzerinden oy alındığı için insanları birbirinin karşısına dikerek çelişkiler üzerinden kavga ederek oy alındığı için bunun kimseye faydası olmadığını düşünerek yollara düştük.

“CİDDİ MANADA FAYDA SAĞLADIĞINI GÖRDÜK”

Nasıl müşteri veli nimetse seçmen de veli nimettir. Bugün Bilecik’teyiz bundan sonra da tekrar ziyaretlerimizi gerçekleştirmeye, sorunları dinlemeye devam edeceğiz. Sorunları alıp mecliste gündeme getiriyoruz. İktidar iş görmek zorunda seçmen o hakkı ona tanıdı, o görevi verdi. Muhalefete de benim hakkımı arayacak iktidara bizimle ilgili eksiği söyleyeceksin dedi. Buradan da ciddi manada fayda sağlandığını gördük. Lüzumsuz konuşmalar Türkiye’de gittikçe azalıyor onun yerine gerçek gündemi konuştuğumuz bir süreç oluyor o nedenle buradayım.

“HDP, CHP VE AK PARTİ İLE ANAYASA ÇALIŞMAMIZ YOKTUR”

Diğer yandan, İYİ Parti Milletvekili Ümit Özdağ’ın HDP ve İYİ Parti’nin ortak anayasa taslağı hazırladığı iddiaları ile ilgili konuşan Akşener, “Biz ne HDP ile ne CHP ile ne Saadet Partisiyle herhangi bir anayasa çalışması yapmadık. AK Partiyle de anayasa çalışması da yapıyormuşuz diyalogları var hayır biz AK Partiyle de bir anayasa çalışması yapmadık. İYİ Parti Genel Başkanı olarak söylüyorum hiçbir siyasi oluşum, şahıs, kişi, partiyle herangi bir anayasa çalışmamız yoktur” ifadelerine yer verdi.

Akşener, devamında kent merkezinde esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Bilecik’te
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Ah yalancı maklubeci meral apla ahhhh. Ayak üstü yalan dolan.

    Cevapla
Bizi Takip Edin