İYİ Parti Bilecik teşkilatı sahaya indi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İYİ Parti Bilecik teşkilatı sahaya indi.

İl Başkanı Hakan Sakarya, Merkez İlçe Başkanı Hatice Yiler, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Gürses, İl Genel ve Belediye Meclis üyeleri ile yönetim kurullarından oluşan heyet çalışmalara başladı.

Merkeze bağlı köylerde faaliyetlerine devam eden teşkilat yöneticileri geçtiğimiz akşam Çukurören, Gülümbe ve Pelitözü köylerini ziyaret ettiler.

“KÖYLÜMÜZÜN HALİ PERİŞAN”

Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan İYİ Parti İl Başkanı Hakan Sakarya, “Yönetim olarak göreve gelmemizin ardından çalışmalarımıza başladık. İlçelerimizde ve merkezde ziyaretlerimiz devam ediyor. Erken yada zamanında yapılacak seçimlere teşkilatımız olarak hazırız. Gittiğimiz köy ziyaretlerinde vatandaşlarımızın sorunlarını dinliyoruz. Köylümüzün hali perişan. Mazot, gübre,,yem,  ilaç ve diğer girdi maliyetlerinin artması üreticimizi zor durumda bıraktı. Zaten köylerimizde genç nüfus da giderek azalıyor. Gittiğimiz yerlerde vatandaşlarımız mevcut iktidardan dert yanıyor” diyerek başta köy muhtarları olmak üzere vatandaşlardan gördükleri ilgi ve alakadan memnun olduklarını belirtti.

İYİ Parti Bilecik teşkilatı sahaya indi
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. İnşallah Eskişehir ve Bilecik CHP Belediyesinden kurtulur AKP gelmesin diye yıllardır CHP kim aday olursa kimi aday gösterilse verildi ama onlardan farki yok hizmet yok,başa geldimi bozuluyorlar, insallah IYI Parti kazanır.. Bunlara şans verip denemek lazım..

    Cevapla
Bizi Takip Edin