İYİ Parti Bilecik İl Başkanı Halil Şahin’in 10 Kasım Mesajı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İYİ Parti Bilecik İl Başkanı Halil Şahin, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 82. yılı münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

İYİ Parti Bilecik İl Başkanı, 10 Kasım Atatürk’ü Anma günü münasebetiyle yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi;

” Türk dünyasının Başbuğ’u, Başkomutan,  Gazi Mustufa Kemal Atatürk’ü  ebediyete intikalinin 82. yıl dönümünde rahmet, minnet ve şükranla yad  ediyoruz.

Bütün olumsuz koşullara rağmen, kurtuluş mücadelesini başlatan, bağımsızlığa önce kendi inanan ve milleti inandıran, Türk milletinin istiklal ve istikbaline ömrünü adayan, yeri asla doldurulamayacak, tarihi bir şahsiyet olan Mustafa Kemal Atatürk gibi bir lidere sahip olmanın gururunu ilelebet yaşayacağız.

Kurtuluş mücadelesinin başladığı, Cumhuriyetin temellerinin atıldığı 23 Temmuz kongresinde Dadaşlar Mustafa Kemal Paşa’yı bağrına basmış, her türlü desteği kendisine vermiştir. Kongreye Erzurum Delegesi olarak katılan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü Erzurumlu hiç bir zaman unutmayacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu toprakları vatan kılmak için canlarını feda eden tüm şehit ve gazilerimizi rahmet, minmet ve şükranla anıyorum. Ruhları şad, mekanları cennet olsun… ”

Halil Şahin

İYİ Parti Bilecik İl Başkanı

İYİ Parti Bilecik İl Başkanı Halil Şahin’in 10 Kasım Mesajı
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin