İSİMLERİ AĞAÇLARDA YAŞAYACAK

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediyesi, Milli Eğitim Müdürlüğü, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Bilecik ve Osmaneli Ziraat Odaları Başkanlıkları ve Doğa ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü işbirliğinde ”Çocuk ve Gelecek” projesi kapsamında fidan dikimi etkinliği gerçekleştirildi.

bilecik haberleri

Bilecik Belediyesi tarafından hazırlanan ”Çocuk ve Gelecek” konulu proje kapsamında, Bilecik Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi öğrencileri ile Sevgi Evleri’nde kalan çocuklar ile birlikte birçok meyveye ait 50’ye yakın fidan dikildi.

Bilecik Belediyesi Vadipark’ta gerçekleştirilen fidan dikim etkinliğine; Belediye Başkanı Selim Yağcı, Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Hacı Dursun Yıldız, Bilecik Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürü ve Proje Koordinatörü Hülya Eçen Çalışkan, Bilecik Ziraat Odası Başkanı Ahmet Sevinen, Osmaneli Ziraat Odası Başkanı Ertuğrul Ünver,  Doğa Koruma ve Milli Parklar Bilecik Şube Müdürü Nezir Ayhan, öğrenciler ve basın mensupları katıldı.

Karasu Vadi Park’ta gerçekleştirilen etkinlikte  Bilecik Belediye Başkanı  Selim Yağcı,  Bilecik Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi öğrencileri ile gerçekleştirdikleri fidan dikiminde, yeşil şehirler kategorisinde gelecek ve çocuk konulu proje ile Expo 2016  Antalya organizasyonuna katılma hakkı elde ettiklerini belirterek, projenin gerçek teması olan gelecek ve çocuk konusundaki aşamayı gerçekleştirme, örnek oluşturma konusunda, sevgi evleri ve iş okullarındaki öğrencilerle program gerçekleştirdiklerini kaydetti.

BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI:

”DAHA GÜZEL YARINLAR İÇİN YEŞİL BİR DÜNYA BIRAKMAMIZ GEREKİYOR”

Belediye Başkanı Selim Yağcı, hem geleceğin hem de geleceği inşa edecek olan gençlerin önemine vurgu yaparak, bu projeyi gerçekleştirmekten, mermer atık alanının doğa harikası, insanlara ve gençlere hizmet edecek bir ortam haline getirmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Daha güzel yarınlar, daha güzel çevre ve gelecek nesiller için şimdiden gençlerin yaşam alanlarını düzenleme konusunda şehirdeki tüm kamu kurumu yöneticileriyle el ele gönül gönüle verdiklerini ifade eden Belediye Başkanı Selim Yağcı, şunları söyledi:

”Bugün özel ve güzel bir projeyi hep birlikte gerçekleştiriyoruz. Bu anlamda bizlere destek veren  Milli Eğitim Müdürlüğümüz, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğümüz, Bilecik ve Osmaneli Ziraat Odaları başkanlıkları, Doğa ve Milli Parklar Şube Müdürlüğümüze teşekkür ediyorum. Sevgi Evlerimize çok teşekkür ediyorum. Gelecek ve Çocuk konulu proje kapsamında öğrencilerimizle birlikte fidan diktik.  Kuruluş, diriliş ve kurtuluşun beşiği  Bilecik’te birbirinden güzel çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Bugün, projenin Çocuk ve Gelecek temasını da işleyerek, bu anlamda bir örnek oluşturduk. Gerçekten hem geleceğimiz çok önemli. Geleceğimiz içinde geleceğimiz inşaa edecek çocuklarımız çok önemli. Bu anlamda bu projeyi gerçekleştirmekten, daha önce ağır mermer sanayisinin bulunduğu bir alanı yeşillik ve insanların nefes alabileceği bir mekan haline getirmekten dolayı büyük bir mutluluk duyuyoruz. İnşallah daha güzel yarınlar için daha güzel çevre diyoruz. Bu anlamda emeği geçen bütün paydaşlara teşekkür ediyorum.”

Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Hacı Dursun Yıldız’ın fidan dikimi hakkında kısa bilgi vermesiyle başlayan etkinlikte Belediye Başkanı Selim Yağcı ve diğer protokol üyeleri, çocuklarla birlikte fidanları dikerek, can suyu verdi.


bilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleri
bilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleri
bilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleri

bilecik haberleribilecik haberleri

bilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleri

 

İSİMLERİ AĞAÇLARDA YAŞAYACAK
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin